Не впустити ворога

13.07.2019 15:35 ПОЛІТИКА

У це важко повірити, але Росія поступово захоплює владу в Україні. Як відомо, свідомість більшості формується з телебачення. Люди відвикли думати та аналізувати самостійно і всю інформацію з телевізорів сприймають за істину.

Саме тому Росія, окрім прямої агресії та захоплення територій України, почала тотальну війну за інформаційний простір у нашій державі. Кум Путіна Медведчук скупив усі провідні телеканали України. Навіть львівський ЗІК. Пропутінська партія «Опозиційна платформа — За життя» на повну потужність рекламується з цих телеканалів, втовкмачуючи у голови українців тези про необхідність дружби з Путіним та Росією.

І зазомбовані люди починають у це вірити. І вже забувають про те, що путінці знищили 12 тисяч кращих синів України і сотні тисяч покалічили. Вже забуваються сльози і відчай матерів. Вже забуваються захоплені Донбас та Крим. Примітивний електорат разом із відвертими прокремлівськими щурами починають плескати в долоні фразам медведчуків шуфричів-рабіновичів. А ті ще й проводять телеміст із Росією під назвою «Потрібно поговорити». Про що можна говорити з окупантом? Яке ставлення має бути до ворога, у тюрмах якого і досі страждають сотні наших українців?

На жаль, президент Зеленський та його оточення не мають достатнього досвіду, щоб протистояти російській експансії та напору Медведчука. На цих виборах пропутінська свора має всі шанси зайти до парламенту і гнути свою лінію. Ми можемо втратити державність.

Аналіз показує, що серед партій, які зареєстровані на цих виборах, майже немає таких, чиї програми та лідери пропагують чіткий супротив окупантам та їх посіпакам. Щоправда, надія появилася після реєстрації партії Саакашвілі. Це єдиний харизматичний лідер, який не дасть ворогу диктувати права. Окрім того, саме на нього надія і в боротьбі з корупціонерами та олігархами, а також надія на позитивні зміни. Як написав відомий політик Сергій Ратушняк «Без Саакашвілі реформ не буде!».

Ці вибори покажуть, наскільки ми є свідомими та чи дійсно вболіваємо за державу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат