«Гра престолів» по-українськи

18.05.2019 15:48 ПОЛІТИКА

Дивні політичні ігри відбуваються в Україні. Парламент нарешті визначився з датою інавгурації нового президента — у понеділок 20 травня Зеленський набуде законних президентських прав.

Водночас у парламенті фракція «Народний фронт» оголосила про вихід із коаліції, і коаліція припинила існування. За законами тепер протягом 30 днів повинна бути створена нова коаліція, але за тими ж таки законами президент не має права тепер розпустити цю Верховну Раду, і вона повинна допрацювати до нових виборів, які відбудуться наприкінці жовтня.

Таким чином, у деяких партій з’явилися можливості для розкрутки. Дехто сподівається на політичну реінкарнацію, а дехто взагалі створює новий проект. Наприклад, співак Вакарчук оголосив про створення партії «Голос» і буде боротися за прохід до парламенту.

У нашій країні все просто. Боксер створив партію «Удар», співак створив партію «Голос». Добре, що у нас поки немає політичного лідера серед гінекологів, бо навіть страшно уявити, як би він назвав свою партію.

Тим не менше, вже з наступного тижня у нашій країні почнуться різкі зміни. До України вже прилетів олігарх Коломойський, який два роки переховувався в Ізраїлі. Тепер у нього свій президент і боятися нічого. Всі очікують, що Зеленський почне радикальні зміни, як і обіцяв. Зміни потрібні і вони дійсно повинні бути радикальними. Відомий закарпатський державний діяч і політик <p><a href="http://www.rionews.com.ua/mixed/all/now/n1913671557" target="_blank">Сергій Ратушняк оприлюднив 15 кроків, які необхідно зробити найближчими днями новому президенту</a>. Чи буде це зроблено?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат