Москаль хоче звіту закарпатських силовиків щодо лісової мафії

21.05.2018 23:48 ПОЛІТИКА

Звіт силовиків повинен бути на найближчій сесії Закарпатської облради.

Сюжет одного з центральних телеканалів про лісову мафію Закарпаття таки зачепив голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Тим більше, що в сюжеті згадувалося про те, що Москаль превентивно попереджував про візит телевізійників і вважав це замовною провокацією.

Прес-служба Геннадія Москаля повідомляє, що голова ОДА вимагає тепер звіту від силових органів Закарпаття щодо розслідування випадків зловживання в лісовій галузі Закарпаття. Але в той же час, Геннадій Москаль просить звітувати силовиків і про законність дій їхніх структур під час облав в Усть-Чорнянському кущі. Як ми повідомляли, силові структури провели тут спецоперацію і арештували ліс, який, на думку прокуратури, був зрубаний незаконно і на нього немає документів. У свою чергу, підприємці кажуть, що силовики діяли незаконно і від цього постраждав бізнес. Тому підприємці навіть мають намір провести акцію протесту з перекриттям дороги.

Власне, є і звернення до керівництва області з цього приводу. Його зробив... депутат облради від опонуючої до Москаля фракції партії Єдиний Центр. Однак, у цьому випадку таке звернення - на руку Москалю, тому саме на основі цього звернення він просить силовиків дати оцінку дій правоохоронців, які проводили спецоперацію на Тячівщині.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат