Наші реалії — вибухи і вбивства

24.03.2017 15:57 ПОЛІТИКА

Світ остаточно збожеволів. Люди хочуть новин із телевізора про народження панди чи слоника, або про те, як чотирирічний хлопчик віртуозно грає на піаніно. Люди хочуть спокою та позитиву. Натомість на нас виливається потік негативної інформації. І це не вибірково. Це реалії.


Найгірші наслідки негативні події мають для бідних депресивних країн. Українці вже так хочуть спокою, вже так хочуть миру. Але щотижня щось обов’язково станеться таке, що лише ще більше занурює нас у тривогу.

Північний сусід показує свій гнилий норов. У центрі столиці з автоматів серед білого дня розстріляли колишнього депутата російської Держдуми, який втік із Росії через переслідування кремлівських гнид. ФСБешники знайшли втікача в центрі Києва і вбили, щоб іншим опозиціонерам більше не хотілося проти влади скакати.

А ще на Харківщині вибухнули склади зі снарядами. Досі вибухають. Люди масово втікають із зони лиха, руйнуються будівлі. Є жертви. Зрозуміло, що склади самі по собі не могли вибухнути. Це нам «подарунок» із феєрверками від Кремля. Путін дає зрозуміти, що ми тут заручники, і розхитати ситуацію в Україні для кремлівського карлика нічого не вартує.

І маленький штрих до цієї ситуації. Люди втікають із міста якнайдалі від біди, а АЗС підняли ціни на бензин удвічі. А таксисти деруть із втікачів захмарні ціни. Це — Україна.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат