Український мер з ОРДЛО: Які миротворці?! Україна має провести ЗАЧИСТКУ!

admin 26.11.2017 11:15 ПОЛІТИКА

Микола Греков, міський голова окупованого сьогодні міста Олександрівськ на Луганщині: "Про яких миротворців мова? Розмовляти можемо тільки про одне – Україна бере під контроль кордон і робить повну зачистку!".


Таку думку у програмі FACE2FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK висловив Микола Греков, міський голова окупованого сьогодні міста Олександрівськ на Луганщині, відповідаючи на запитання про ймовірність введення миротворчого контингенту ООН на територію ОРДЛО.

Міський голова й ветеран АТО відзначив, що ті, хто після взяття Збройними Силами України під контроль кордону з РФ не встигнуть втекти – мають відповідати відповідно до чинного законодавства. «А я радив би Верховній Раді його змінити – записати необхідні статті. Це питання 15-хвилинних перемовин», – зазначив Микола Греков.

Гість програми, відповідаючи на запитання про миротворців, засумнівався у практичній можливості місії, зокрема через відсутність маркованої лінії кордону. «Маємо Мілове з боку Луганської області й Черткове – з боку Ростовщини, що у Росії. Їх розділяє одна тільки залізниця – кордону там нема. Митники, СБУшники, ФСБшники – всі між собою куми, свати, брати, сестри. І тут – війна, люди вбивають один одного. Хіба це не дебілізм? Ми живемо в цілковитому абсурді!», – обурився пан Греков.

http://zik.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат