На Закарпатті до приїзду Порошенка всю ніч малювали дорожню розмітку

admin 10.06.2017 11:31 ПОЛІТИКА

У ніч на 10 червня в Закарпатській області працівники "Укравтодору" поспіхом наносили на дорогу свіжу розмітку по шляху, по якому буде їхати кортеж президента Петра Порошенка під час візиту, 11 червня, передає Мukachevo.net.


Очевидці повідомили, що фото, на якому наноситься розмітка було зроблене близько 02:20, 10 червня. На світлині дорожні служби малюють розмітку на вулиці Собранецькій, на тій ділянці, яка веде від аеропорту "Ужгород" до КПП "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною.

Зазначається, що ця ділянка буде частиною маршруту глави держави в неділю під час візиту.

Згідно з інформацією від прес-служби президента, Порошенко 11 червня, в день введення безвіза з країнами ЄС, поїде на україно-словацький кордон у Закарпатській області, де зустрінеться з президентом Словаччини Андреєм Кіскою.

Також Порошенко візьме участь у СИМВОЛІЧНІЙ церемонії на словацько-українському кордоні з нагоди введення безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони.

Щиро сподіваємося, що народний президент Порошенко хоча би випадково помітить, як саме виглядає СИМВОЛІЧНА споруда КПП "Ужгород", будівництво якої триває цілу вічність і на яку витратили (читай – вкрали) цілий океан народних коштів.  

http://ua1.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат