Як Росія розпалює міжнаціональну ворожнечу в Закарпатті

26.05.2017 16:44 ПОЛІТИКА

Цього тижня у Закарпатті стався штучний скандал. Спочатку деякі ЗМІ Росії та їхні закарпатські сателіти розповсюдили інформацію про нібито встановлення у Берегівському та Виноградівському районах стел угорською мовою, на яких було написано, що у цих районах розмовляють угорською мовою.

Потім ці ж видання подають інформацію про те, що українські націоналісти вчинили справжнє побоїще і знищили стели. Потім ці ж таки видання поширили інформацію, що СБУ арештувала голову Берегівської райради та деяких депутатів, які просили від Києва більших повноважень для угорців.

Дивно, але тривалий час на цю інформацію не було жодної реакції ні від закарпатської влади, ні від правоохоронців.

Спочатку закарпатські угорські організації повідомили, що угорці Закарпаття стели не встановлювали і взагалі вони написані з помилками.

І лише згодом наше управління СБУ повідомило, що все це провокації і навіть продемонструвало відео, на якому затриманий провокатор із Києва розповів, як йому дали гроші, як встановлював стели, як їх руйнував тощо. Звичайно ж, не було і затримання голови райради з депутатами.

А згодом вже й голова ОДА Геннадій Москаль сказав, що все це дешевий цирк від російського ФСБ, і ця спецоперація провалилася, бо насправді в Закарпатті вже довгі роки міцна дружба між українцями та угорцями, як і між усіма національностями.

Ми не просто дружимо, а доповнюємо один одного і переймаємо культуру та традиції, тому Росії не вдасться тут спровокувати національний конфлікт.

Коментарі :


28.05.2017 17:48 жуст

сепаратизм восходит только там,где народ живет в нищете.в подкарпатской руси народ видит как живут люди в словакии,венгрии в крыму на донбасе,как живут руские.ну положив руку на сердце-лучше живут чем в украине,даже росияне.не говоря уже о словаках,мадярах.киевские власти никогда не думали о народе.все 25 лет только воровали.у руля государства становились либо откровенные бездари,либо ворье конкретное.все законы этой страны придумываются так,что-бы можна было красть.и если кто-то придумает что-то толковое то его это толковое так повернут,что опять воруют и им ничего за это нет. вот сейчас говорят мол судьи отпускают корупционеров.но кто запрещает принять закон о том ,что-бы подозреваемые в корупции не отпускались под залог.даже вышедший под залог в 5-10милионов гривен,кто проверяет откуда у чиновников не бизнесменов такие деньги.мол говорят друзья дали.но......откуда такие деньги даже у друзей.кто это проверяет по большому счету толком никто. вот живет чиновник или депутат или еще хужее мент поганный в доме стоимостью10милионов спрашивают откуда,а он говорит это не мое,это все жены гражданской но откуда у жены той такие бабки ну у жены так у жены и идди с миром вот такие у нас законы.сдесь даже ворье придумало тост /выпьем за то,что-б у нас усьо було,и нам за це ничого не було/ и никто не думает о народе.вот народ и тянется где ему будет лучше и власти украины делают все,что-б государство украинское развалилось.не надо тут расказывать мол рюские разваливают государство разваливает ее власть воровская своими дурацкими так называемими реформированиями когда зарплата людей 200 долларов а пенсия30 тоже долларов о сеператизме не надо говорить ибо семя сепаратизма кинуто в удобренный собственными властями грунт


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат