На що ще сподіватися

30.12.2016 14:24 ПОЛІТИКА

Якщо ще була віра у людей до чогось кращого у цій країні, то цього року цю віру методично вбивала влада. Ще й в останні дні року підкинули сюрприз людям, які через кризу приспали свої приватні підприємства. Влада вирішила, що навіть якщо підприємство не працює, то все одно підприємці повинні платити в казну по 700 гривень щомісяця. Сказала б краще ця влада, де брати ці гроші.


Сховавшись у кабінетах, влада відірвалася від реалій. Вона споглядає світ із затемнених вікон лімузинів і навіть не розуміє, що в якій прірві ця країна. Тішити вуха байками про ріст мінімальної зарплати чи виплати субсидій вони вміють. Але ж зарплати та субсидії все одно не встигають за цінами та тарифами. Ми як були найбіднішими в Європі, так ними і залишилися.

Щодо Європи. Там уже навіть не знають, як підібрати слова, щоб пояснити нашим вельможам, що в Україні корупція — це не по­одинокі явища, а система. І ніхто з європейців у бездонну українську діжку грошей сипати не буде.

І що залишається людям? І далі вірити?

Дорогі закарпатці! Досить сподіватися на «добрих дядьків». Усе залежить від вас самих. Будьте розсудливі, дбайте про себе і свої родини, ігноруйте брехливих політиків. І нехай вас Бог береже у 2017 році. Тримаймося!

Ваші РІОвці

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат