Битва за ласий шмат закрапатської землі — курорт Поляна — у розпалі

admin 06.12.2016 18:25 ПОЛІТИКА

На голову Полянської ОТГ претендує 7 кандидатів, більша половина з яких з яких «двійники»


Засилля двійників-однофамільців є однією з яскравих характеристик виборчої кампанії у єдиній створеній за цей рік на Закарпатті об’єднаній територіальній громаді з центром у селі-курорті Поляна.

Спершу на голову сільської ради Полянської ОТГ зареєструвалося 13 кандидатів, і у цьому списку було 7 однофамільців: 3 Капустея і 4 Дрогобецьких. Але зрештою 6 кандидатів відмовилися, у тому числі один Капустей, і залишилося 7 кандидатів, з яких більше половини – 4 – підпадають під ознаку «кандидат-двійник».

«Двійників» пореєстрували проти 2-х головних фаворитів – голови села Поляна Івана Дрогобецького та голови села Голубине Михайла Капустея. Обоє, як і решта кандидатів, включно з «двійниками», йдуть як самовисуванці.

У одному з випадків йдеться про повне співпадіння: проти голови Поляни Івана Дрогобецького, який є головним претендентом на перемогу, підібрали двійника, який має не тільки точно таке прізвище – Дрогобецький, але також є Іваном Івановичем. Щоправда молодшим і безробітним.

Усе це є проявом брудних технологій, які захлеснули створення Полянської ОТГ та вибори до неї ще кілька місяців тому.   Голосування відбудеться вже 18 грудня.



Mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат