Москаль розкритикував кадрові перестановки на Закарпатській митниці (ДОПОВНЕНО)

admin 30.10.2016 10:38 ПОЛІТИКА

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що здивований кадровими перестановками на Закарпатській митниці. Про це повідомляє його прес-служба.


"Ініційовані Державною фіскальною службою кадрові перестановки у зв’язку з відстороненням начальника Закарпатської митниці ДФС В.Колеснікова не можуть не викликати подив", - зазначив Москаль.

Він нагадав, що виконання обов'язків заступника начальника Закарпатської митниці, начальника управління по боротьбі з митними порушеннями покладені на нинішнього начальника відділу митного оформлення №3 МП "Ужгород" Євгена Шишолу.

"Хочу нагадати, що приводом для відсторонення В.Колеснікова стали виявлені порушення при оформленні трьох фур із різноманітною фурнітурою, які 13 жовтня заїхали на митну територію України через МП "Ужгород". Є.Шишола в цей час був старшим зміни МП "Ужгород", і саме під його керівництвом митник проводив оформлення фур, у яких потім начебто виявили порушення", - підкреслив Москаль.

"Тобто В.Колеснікова, який фізично не міг контролювати оформлення кожного автомобіля, відсторонили з посади, а старшого зміни, який пропустив фури, – призначили в.о.заступника начальника митниці, начальником управління по боротьбі з контрабандою", - додав він.

Як відомо, 24 жовтня Насіров відсторонив начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова та начальника митного поста "Ужгород" Євгена Потоцького за неналежне виконання службових обов'язків.

28 жовтня   Насіров своїми наказами призначив виконуючих обов'язки начальника Закарпатської митниці ДФС та його заступника.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/10/30/7125245/

+++++++++++++++++++++++++

ДО РЕЧІ:

Насіров показав мільйони готівки, 5 квартир і "ювелірку"

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров задекларував 1,160 млн доларів, 450 тисяч євро та 4,350 млн гривень готівкових коштів.
Про це йдеться у електронній декларації голови ДФС.
Згідно з документом, його дружина Катерина Глімбовська задекларувала 320 тисяч доларів, 240 тисяч євро та 3,1 млн гривень готівки.
На рахунку у банку "Богуслав" Насіров тримає 1,677 млн гривень. Банківські кошти його дружини: 2,509 тисяч гривень у "Приватбанку", 29,180 тисяч гривень у "БТА банку" та 2,852 млн гривень у "Банку Богуслав".
Також Насіров вказав у декларації два автомобілі: Toyota Camry 2008 року випуску та Lexus LS600 2013 року випуску.
У його дружини Land Rover Range Rover 2013 року випуску, Toyota Land Cruiser Prado 150 2014 року випуску та мотоцикл Harley Davidson FLS TFB 1690 2014 року випуску.
Як зазначив на своїй Facebook-сторінці журналіст Олександр Лєменов, голова ДФС також "задекларував 5 земельних ділянок в Козині (Обухівський район, Київська область), що є люксовим місцем проживання можновладців ще з часів Леоніда Кучми".
"20 земельних ділянок в селі Количівка (Чернігівська область) загальною площею - 283 093 кв м. До слова, офіційні межі Количівки - близько 185 га. Як наслідок, Насіров офіційно володіє 1/6 площі сільських земель. Складається враження, що Насіров просто взяв і придбав собі частину села з населенням 1,5 тисяч жителів", - написав Лемєнов.
Роман Насіров також задекларував квартиру у Києві загальною площею 157 кв м. На його дружину записано ще 4 квартири у Києві, площа яких становить 66 кв м, 86 кв м, 79 кв м, 157 кв м.
Голова ДФС також має 2 будинки у Київський області: один у Козині (414 кв м.), другий у Віті Поштовій (199 кв м.).
Серед рухомого майна Насіров вказав наступні годинники:   Rolex, Breguet (2 шт.), а також у дружини Rolex (2 шт.), Breguet, Cartier, Chopard.
"Ювелірні вироби: 5 виробів найбільшої у світі алмазовидобувної компанії De Beers; 2 вироби французського бренду Cartier; 5 виробів французського бренду Van Cleef and Arpels; сережки Damiani; 3 сумки люксового французського бренду Hermes; одяг від Chanel, антикварні вироби, витвори мистецтва, зброя, столовий сервіз Villeroy and Boch; цілий список ювелірних прикрас без назви", - пише журналіст.
Крім того дружина Насірова має корпоративні права у ТОВ "Фонд будівельних ресурсів" на 1,75 млн гривень та фігурує серед членів обслуговуючого кооперативу "Лісовий бір".
Як зазначає Лемєнов, "Насіров не забув внести дані про nominal leaseholders rights у Toynbee Partnership Housing Association Ltd та HSBC".
"Ці притаманні англо-саксонській системі права стосуються того випадку із лондонською квартирою, про яку пан Роман забув зазначити як в паперовій, так і в поточній, електронній, версії декларації. Фактично, Насіров уникне відповідальності, бо зазначив наявність специфічних прав", - заявив журналіст.
Також Насіров вказав 36,096 тисяч гривень зарплати, яку він отримав працюючи у Верховній Раді, 719 гривень страхових виплат, 800 тисяч гривень доходу від відчуження рухомого майна.
Крім того голова ДФС отримав 4,14 млн гривень від передачі прав та обов'язків за договором про участь у Фонді фінансування будівництва, його дружина – 4,064 млн гривень.

Економічна правда
http://www.epravda.com.ua/news/2016/10/29/609494/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат