Сергій Ратушняк: Європа нас послала до всіх донбаських чортів

23.09.2016 17:26 ПОЛІТИКА

Коментар закарпатського політика Сергія Ратушняка щодо останніх подій:


— Європа нас послала до всіх донбаських чортів. Як і сто років тому, коли проголошену державу Україна дали з’їсти жидобільшовикам із Москви (під керівництвом Кайзера Вільгельма), так і в Будапешті вкрали у злодія Кучми 1721 ядерну боєголовку, так і зараз — заради можливості свій європейський мотлох і харчі продавати нафтогазовій орді-Московії — злили і здали Україну, попередньо підписавши пухлими ручками клептомана Пеці кабально-бандитський договір про Асоціацію з Європейським Союзом, у якому кожний пункт і рядок проти інтересів нашої Держави Україна. Залишилися американці, які не можуть допустити об’єднання німецьких технологій і російської сировини.

Що робити.

1. Негайно — сьогодні ж — ввести візи до всіх країн ЄС. До введення безвізу для нас.

2. Денонсувати грабіжницький, руйнівний для економіки нашої країни т. зв. договір про Асоціацію з ЄС.

3. Визнати Крим і частину захопленого Донбасу тимчасово окупованими і проголосити про готовність чекати від трьох хорватських до 45 німецьких років до поновлення території. Бетонна стіна і жодних економічних відносин.

4. Росію оголосити агресором, ввести воєнний стан на Сході, перекрити транзит газу, нафти, аміаку й ін. сировини РФ, що фактично формує бюджет РФ на 60 %.

5. Націоналізація всіх підприємств і фінустанов РФ (або з будь-якою часткою РФ).

6. Націоналізація всіх обленерго, облгазів, металургійних, хімічних підприємств і сировинних галузей.

7. Націоналізація всіх банків, страхових і лізингових компаній.

8. Націоналізація всіх центральних ЗМІ.

9. Націоналізація всіх юросіб і власності за участі офшорних компаній.

За право транзиту РФ зобов’язати за передплату придбавати всі товари українського походження, на які роками накладено ембарго.
10. Арешт із конфіскацією всіх осіб, що підтримували окупаційний курс Кремля.

11. Законодавчо визнати всі культові християнські споруди і заклади на території України власністю Єдиної помісної церкви християн України. Церква починає платити податки, а не продовжувати грабувати.

Ці заходи дозволять за місяць втричі збільшити зарплати і пенсії, втричі збільшити оборонне замовлення на всіх заводах ВПК України.

Поновити виробництво ядерної зброї. Ввести смертну, публічну кару за будь-яку діяльність, що спричинила чи могла спричинити шкоду державним інтересам, суверенітету, територіальній цілісності.

Слава Україні! Прошу підтримати і вимагати від ВРУ та президента цих кроків. Ні — негайні перевибори на всіх рівнях із правом голосу ВИКЛЮЧНО ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат