Міська влада Мукачева знову виділила кошти на фестивальні будиночки

admin 12.09.2016 09:51 ПОЛІТИКА

Рішенням Мукачівської міської ради № 323 від 08.09.2016р. «Про внесення змін до бюджету міста Мукачево на 2016 рік» депутати Мукачівської міської ради виділити 200 тисяч гривень «для улаштування» дерев’яних фестивальних будиночків у міському парку.


За дане рішення проголосувало 34 депутати під час 16-та позачергової сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання.
Сумнозвісні фестиваль будиночки – це «нове обличчя» винного фесту «Червене вино», споруджені на початку цього року. Тоді з міської казни виділили 3 мільйони гривень. Будиночки повинні були бути функціональними – розбірними, електрифікованими та підключеними до водопостачання. Дерев’яні конструкції, які споруджувалися ще й в день відкриття фесту, коли над головами учасників-виноробів, що вже виставили зразки продукції,– майстри забивали останні цвяхи, вийшли нерозбірними, та й якість їх бажає кращого.
Щодо кількості, то 40 будиночків для виноробів, 16 – для ресторанного бізнесу, 18 – для продавців меду, сиру, сувенірної продукції, - для міських заходів забагато, тому більша частина не використовується.
Читайте також: Журналісти «М-студіо» розповіли всю правду про фестивальні будиночки у Мукачеві (відео)
Скільки ще коштів мукачівських платників податків потрібно для рентабельності «мертвого грузу», та як часто місцеві депутати будуть натискати кнопку «за» виділення чергового траншу «на улаштування» - наразі не відомо.

http://mukachevo.today/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат