Новий закарпатський прокурор буде добивати клан Балог

admin 01.08.2016 13:10 ПОЛІТИКА

Ми повідомляли про те, що прізвище нового прокурора Закарпатської області до останнього трималося в таємниці. Колишнього закарпатського прокурора Янка направили у заслання в Луганську область і навряд чи хтось буде займатися питанням правомочності його дій на прокурорській посаді в Закарпатті. А питань достатньо.

Щодо нового прокурора, то навіть прес-секретар Генпрокурора Юрія Луценка Лариса Саган уже під час перебування Луценка в Закарпатті перед представленням все ще відмовлялася нам називати прізвище нового закарпатського прокурора і тільки спростувала інформацію, що це буде Юрій Рахівський. Розмови про призначення Рахівського на прокурора масувалися доволі інтенсивно. Всі казали, що це людина Балоги і Віктор Іванович все «порішав».
Що ж вийшло насправді? Новим прокурором став Володимир Гаврилюк,який у 2014 році вже посідав посаду прокурора Ужгорода, щоправда, нічим особливим не запам’ятався. І ось доволі цікава ремарка Юрія Луценка під час представлення Гаврилюка:
"Усі закарпатські цімбори мають закінчитися. Я сьогодні получив есемесочку, чи узгодив я кандидатуру прокурора із Балогою. Бо інакше він не дасть йому працювати. Ні, не узгодив. Я спеціально обрав людину, яка знає Закарпаття. Тут все настільки складно і взаємовідносини цієї цімбори настільки заплутані, що потрібна відповідна людина. Я брав людину, яка пройшла Ужгородську прокуратуру, має фаховий рівень і моральні стандарти".

Це чіткий натяк на те, що клан Балог отримав черговий ляпас від влади. Люди Балоги вже не будуть вхожими до прокурорських кабінетів і лояльності від Гаврилюка щодо клану чекати не варто.

Чи розуміє це Балога? Звичайно. Ще ніколи він так швидко не реагував на якісь ремарки у свій бік, а тут на своїй сторінці у мережі facebook Балога двічі написав послання Луценку. Мовляв, сам взяв посаду з рук кума та ще й за підтримки людей Януковича, то «чия б мичала».

Коли закарпатський політикум обговорював питання призначення нового прокурора в області, то було дивно чути, що це може бути людина Балоги. Клан нині не просто відбивається, а перебуває в глухій обороні. У випадку позачергових виборів до Верховної Ради братам Балогам вже нічого не світить і залишаться вони господарювати на рідній Мукачівщині.  

Та й взагалі, як могла прийти в голову думка про те, що Юрій Луценко може призначити прокурором області когось із обойми клану Балог? Наразі голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не дає дихати Балогам і він би ніколи не допустив, щоб в область приїхав прокурори ти хтось залежний від клану. Тим більше, що Москаль працював заступником міністра МВС, коли міністром був саме Юрій Луценко. І Москаль був до останнього тоді з Луценком.

Одним словом, новий прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк отримав деякі конкретні завдання. На публіку це – боротьба з незаконними вирубками лісу та контрабандою. А не на публіку – остаточно зламати хребет мафіозному клану Балог. Слідкуйте за новинами…

admin

Коментарі :


01.08.2016 19:38 мукачівці просинайтеся!

Мукачівці, вам не гідно від того, що вас рахують за кріпаків? Феодал балога передає кріпаків та землі нащадку..... Невже в вашому місті відсутня інтелігенція? Де кандидати з середовища педагогів, медиків, творчої інтелігенції, технократів керівників підприємств? Я забув вони теж усі від балоги, соромно! Невже на все Мукачево лише родині Балог небом даровано розум та генетичні здібності?
Всі решта не до люди? Не перетворюйтесь в підневільних кріпаків, не перетворюйтесь в аморфних істот, рабів, стадом.
Можливо п. Андрій не усвідомлює, що він ніякий професіонал-управлінець але ......спадковість влади це не Європа, це азіатські традиції!
Подивіться навкруги, яке століття? а ви так і залишилися мукачівці в дупі у балоги! шкода, що я родом звідти, мені ганьба.


01.08.2016 19:23 прокурору області

боже поможи прокурору Гаврилюку приборкати лавину свавілля балогів на різних ділянках держави!
Сили Вам!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат