Москаль обіцяє спіймати за інфопровокації і змусити мити асфальт шампунем

admin 01.08.2016 12:34 ПОЛІТИКА

Голова Закарпатської ОДА заявив:"Того, хто займається інформаційними провокаціями, спіймаю й примушу шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера!»


Навздогін учорашній інформації про фейкове відео дороги на Синевирське озеро, яке відзняте ще минулого року, але багато сайтів, не розібравшись, поширили його як свіже.
– Повідомляю, що ремонт дороги до одного з семи чудес України, якою ніхто не займався десятиліттями, практично завершений, – заявляє Геннадій Москаль. – Ось як вона виглядає зараз (відео відзняте вчора). Новий асфальт, ні ям, ні вибоїн, ні калюж – це бачать навіть місцеві корови! Завдяки відремонтованій дорозі кількість туристів, що приїжджають на озеро, збільшилася в десять разів. Через три тижні, 21 серпня, готуємося приймати тисячі гостей на фестиваль «На Синевир трембіти кличуть». Дуже гарна програма, буде народний артист України Василь Зінкевич. Запрошую всіх на фестиваль, зараз на озеро можна доїхати нормальною дорогою, не переживаючи за ходовку своєї машини.
А того, хто займається фейками й інформаційними провокаціями, спіймаю й примушу шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат