Сергій Ратушняк: "Бидлота проти ФБР"

admin 21.07.2016 09:40 ПОЛІТИКА

Сергій Ратушняк: Моя відповідь українській "дегенерації" так званих "патріотів", яких "принизили" участю ФБР у розслідуванні вбивства Павла Шеремета.


Бидло, а вас не принижують французькі парфуми, авто, одяг, сири і власний стогін при слові Париж? Вас не принижують швейцарські годинники, ліки і прилади точмеханіки? А німецькі авто, верстати та діагностичне обладнання?   Італійська їжа, одяг, Bugatti, Lamborgini, Ferrari?   Японська електроніка і медичне обладнання? А м'ясо з Польші, соняшник і сосиски з Угорщини, яблука з Аргентини, мило з Ізраїлю і 80% госптоварів із Китаю?

А ось що дійсно ПРИНИЖУЄ, бидлото жовто-блакитна, що за хабарі у 20, 200, 500 грн. вже 20-ть років поспіль ви приводите до влади бандюків і потім чекаєте від них "соціальних реформ". І що ми з 17-Ї економіки світу за 25 років стали 134-ю, а ВВП у нас на душу населення нижче, ніж у Гондураса і Сомалі. Бидло, це ж твоїми немитими руками зроблено! Чи обісрані під'їзди і обіссані ліфти у власних домівках НЕ ПРИНИЖУЮТЬ? Сміття і обхаркані тротуари - НЕ принижують?

І до Європи зібрались, бо думають, що Меркель стане начальником всіх ЖРЕРІВ України і ваше багно вимиє за вас руками європейських комунальників. Натовп, що ворогів обирає до влади, а сам не спроможний виготовити ані якісних макаронів, ані шкарпеток чи калькулятора, "обурений" лише можливістю доторкнутися до їхньої жовто-блакитної бидлячої "величі" якимось там чужим технологіями рівня 22-го сторіччя.

ВИ - не та Україна, що я люблю, плекаю і вірю в неї. Ви не та, за яку треба гинути на Майданах і фронті. Ви нечисть, яку разом кучмоянуковичами і юшенкорошенівцями хочеться подарувати кремлівський орді чи втопити в ревучому і стогнучому Дніпрі. Аби жити стало вільно і чисто. І не бігати по Москві, Брюсселям і Вашингтонам, пропонуючи свою сідницю для втіх і ґвалтування замість будувати Велику і Величаву Україну в себе вдома, на вулиці, в селі, на своєму робочому місті. А не ГАДИТИ цілодобово і всюди.

Ганьба бидлу України!

http://clipnews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат