Балога доповідає Порошенкові: "Закарпатська влада прикриває дірку в держкордоні з ЄС"

admin 18.07.2016 08:29 ПОЛІТИКА

Закарпатський нардеп Віктор Балога звинуватив закарпатську владу у тому, що вона прикриває бандитів, які "приватизували" частину кордону з Євросоюзом


Про це Віктор Балога написав у соцмережах.

"Не так давно суспільство дізналося, що в Україні існує приватний кордон. І це перше грунтовне журналістське розслідування, яке показує, хто його контролює, як він функціонує, і що в Євросоюз можна легко потрапити без візи і закордонного паспорту.

Влада цього не знає? Не смішіть, це відомо практично кожному закарпатцю. Але поки чиновники роблять вигляд, що борються з контрабандою, через дірку в звичайному паркані в Європу переправляють нелегалів, а у зворотньому напрямку - наркотики.

Хотів би звернутися до Петра Порошенка.

Пане Президенте, Ви розумієте, що ця "прикордонна республіка" не може функціонувати без прикриття влади області. То чому дозволяєте своїм підлеглим через приватизований кордон наповнювати Європу нелегалами і небезпечною контрабандою?

Скажіть, будь ласка, невже приватний кордон - менше зло для України, ніж хабарник на посаді заступника Міністра охорони здоров'я? Якщо ні, то чому правоохоронці показово проводять спецоперацію проти одного злодія в білому халаті, а не проти банди, яка спільно з владою області контролює діру на кордоні з Євросоюзом?

Поки буде функціонувати приватний кордон, доти усі слова про боротьбу з корупцією виглядатимуть нещиро. Не можна садити одних і давати зелене світло іншим. Не може бути такого, що Генеральний прокурор знає, де в Тернополі підпільні казино, але не знає про те, що невідомі "свинопаси" контролюють державний кордон.

Тому, як народний депутат, розраховую на Вашу швидку реакцію. Це питання національної безпеки, а отже, Ваша пряма відповідальність", - написав Балога.

prozak.info/Suspil-stvo

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат