Віктор Балога погрожував фізичною розправою співробітникам ТРК на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

admin 23.06.2016 22:11 ПОЛІТИКА

Народний депутат України Віктор Балога прийшов сьогодні на місцеву ТРК у м. Мукачево і погрожував фізичною розправою працівникам телебачення. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Закарпатській області.


Так, сьогодні близько 16.00 до поліції звернулася головний редактор мукачівського телеканалу і повідомила, що до них на студію прийшов народний депутат України й почав погрожувати журналістам каналу фізичною розправою. Як з'ясували на місці правоохоронці, нардепа не задовольняла інформація, яка подавалася у цьому ЗМІ.
Наразі відомості про інцидент внесено до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

УНН

++++++++++++++++++

Москаль: генерального директора телеканалу «М-студіо» побив Балога

ЗМІ   уже повідомляли про напад на генерального директора закарпатського телеканалу “М-студіо” Володимира Шубця народного депутата Віктора Балоги, невдоволеного сюжетами цього ЗМІ. Так от, щойно голова Закарпатської ОДА на своєму офіційному сайті заявив, що нардепом, який нападав на журналіста є власник телеканалу Віктор Балога.


Сьогодні (23.06) в Мукачеві близько 16-ї години народний депутат України Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студія» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студіо».

– Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом із сином-мером, Балога в присутності журналістів (у тому числі жінок) накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням, – заявляє Геннадій Москаль. – А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: «Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як посліднього пса!» Перелякані журналісти написали заяву в поліцію й докладно розповіли про інцидент. Деякі навідріз відмовляються виходити на роботу й просять виділити їм охорону.

Гендиректор Шубець, котрий вірою й правдою служить клану Балог багато років, письмово описав поліції обставини нападу, однак зі страху відмовився пройти освідчення у експерта щодо завданих побоїв (у нього на обличчі й шиї залишилися сліди від нардепівських пальців). Відкрите кримінальне провадження за фактом хуліганства, відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вирішується також питання про відкриття кримінального провадження за ст.171 кримінального кодексу – перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. Інші деталі злочину повідомимо пізніше.

http://groza-news.com.ua/?p=5235

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат