Політична проституція закарпатського нардепа Віктора Балоги

admin 22.06.2016 09:44 ПОЛІТИКА

Політична проституція закарпатського нардепа Віктора Балоги: "Дорогі друзі. Впевнений, ви розумієте, що в Україні почалася війна компроматів проти політиків, які критикують владу"


"Усі ці пожежі на сміттєзвалищах, обшуки не за тією адресою, заяви про те, що хтось вкрав мільярд, хтось взяв мільярд, лягають в одну канву. А саме: дискредитувати кожного, хто становить хоча б якусь загрозу для влади. Усе це немає нічого спільного з наведенням порядку.
В усьому цивілізованому світі спочатку порушуються кримінальні справи, проводяться розслідування, виносять вироки судів і лише після цього перші особи держави дають політичну оцінку діям своїх опонентів. У нас навпаки – голослівні звинувачення без звернень до правоохоронних органів.
Якщо прем’єр-міністр володіє фактами про те, що газові угоди колишнього прем’єра є наслідком корупції, він має негайно звернутися в компетентні органи. Якщо хтось вважає, що Ляшко живе не по доходах – для цього є НАБУ і не обов’язково відправляти слідчих «не за тією адресою».
Але так, як звернень в правоохоронні органи немає, то усе це більше схоже на знаменитий анекдот про одеський «Привоз» і неіснуючу доньку".

Це написали на сторінці Віктор Балоги у соціальні мережі Фейсбук його помічники.

Назвати таку заяву закарпатського нардепа політичною проституцією навіть важко. Схоже Балога боїться компроматів проти самого себе тому і розпочав упереджено захищати інших «опозиціонерів» нинішньої влади, які цю владу і привели у свої крісла.
Хочеться пану Балозі пригадати його листи, які закарпатці отримували на передодні виборів Президента України у 2010 році.

«Сьогодні я говоритиму, як є: кожен голос за вибори Тимошенко це голос за повернення на Закарпаття Медведчука і його людей. Це справжня суть вибору!
Зверніть увагу на якісний склад депутатів,які потрапили до раз різних рівнім під прапорами Тимошенко. Змушений говорити про систему, яка діє по всій країні. Це колишній депутат Лозинський, який влаштував на Кіровоградщині полювання на живих людей і зараз переховується за допомогою соратників Тимошенко. Досі не розслідувана «справа педофілів», в якій фігурують депутати фракції Тимошенко у парламенті.
На місцях ще гірше. Тернопільську міську організацію БЮТ досі очолює людина, яка відсиділа у в’язниці за групове зґвалтування неповнолітніх. Депутати БЮТ за прикладом Лозинського, нахабно скуповують ліс навколо Львова, а на Одещині захоплюють цілі острови, займаються земельним рекетом на Черкащині та Київщині. Роками під прикриттям депутатів та уряду Тимошенко діє так звана «тендерна» мафія. Таких фактів сотні і. на моє глибоке переконання це ганьба для лідера будь-якої політичної сили» - йдеться у листі-звернення Віктора Балоги до закарпатців.

Тут постає цікаве запитання, а коли пан Балога був щирим «борцем за правду» тоді, або зараз?

Відповідь думаємо буде однозначна не тоді не зараз Балога готовий піти на будь-який політичний союз тільки б не втратити «непосильно нажите». Не отримавши від нинішньої влади очікуваних девідентів та розуміючи, що вона може піти на перевірку діяльності Балоги в уряді Миколи Азарова та секретаріаті Ющенка. Балога буде стверджувати, що це політична розправа над ним за його політичну позицію.

Нагадаємо, що у 2010 році вибори Президента України виграв Віктор Янукович виграв у Юлії Тимошенко на 3,48 % у другому турі, а Віктор Балога отримав посаду міністра МНС України.


http://transkarpatia.net/transcarpathia/actual/66785-

admin

Коментарі :


22.06.2016 20:42 благаємо!!!

короче циганин є циганин! Балога усі роки є проституткою, ба бальше продажною!
Не хочеться навіть згадувати усі його гріхи, набридло, а так хочеться не помсти, а просто щоб він зрозумів і убрався вон геть із закаорпаття із своєю циганськоторгашською файтою!
Основноє штоб Мукачово легше повітря вздихнуло без нього, його сина мерая. його файти, його всіх наставлених лакеївоворів, які грабують, принижують і обманюють підлеглих.
Караул, поможіть щоб мукачево забуло про цю фамілію балога!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат