Москаль назвав прізвище дипломата-контрабандиста сигарет, якого затримали на Закарпатті +

admin 23.05.2016 19:42 ПОЛІТИКА

Про це Геннадій Москаль повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


Затримали в суботу увечері на кордоні з Угорщиною мікроавтобус, завантажений сигаретами. Майже шість тисяч блоків сигарет, які контрабандою намагалися вивезти в Угорщину, як дипломатичний вантаж! Мікрик із дипломатичними номерами, за кермом – такий собі Сергій Ліщишин (киянин, чоловік першого секретаря Посольства України в Словаччині пані Оксани Ліщишин). При перетині кордону показав дипломатичний паспорт і підписаного дружиною листа Посольства України про те, що з 21 по 24 травня мікроавтобус перевозить дипломатичний вантаж, тому не підлягає контролю відповідно до Віденської конвенції! Службовий собака не вміє читати дипломатичну пошту, тому подав сигнал, що в салоні сигарети. Коли митники почали наполягати на огляді, водій влаштував скандал, а потім намагався ганебно втекти. І сміх, і сльози… Затримали його, знайшли сигарети, все вилучили, склали протокол…

Зараз МЗС розбирається зі своїми працівниками, але ж стид який! Це дипломати як-не-як, еліта, бомонд! Ех, на Закарпатті сигарети навіть столичну еліту перетворюють на бариг і рядових контрабандистів…

trubyna.org.ua

++++++++++++++++

На контрабанді сигарет «згорів» посол в Словаччині та кум Балоги Олег Гаваші


До постачання контрабандних сигарет, затриманих на кордоні України в Закарпатській області, причетні співробітники посольства в Словаччині.


Цю інформацію підтвердили відразу кілька джерел “Європейської правди” в дипломатичному відомстві.
Як зазначається, поки не уточнюється, хто з працівників посольства підписував супровідні документи, надані для захисту контрабанди від огляду, проте один зі співрозмовників видання висловив упевненість, що це “не могло статися без відома посла”.Даних про офіційну реакцію керівництва держави та МЗС поки не надходило.

Відзначимо, що послом України в Словаччині є Олег Гаваші, який раніше був в.о мера Мукачевого і головою Закарпатської ОДА.

Повідомляє – Обозреватель

Додамо,що Олег Гаваші є ставлеником та кумом одіозного вже в минулому «няня Закарпаття» Віктора Балоги. Саме за допомогою кума Олег Гаваші і здійснив своє кар’єру, спочатку будучи, його заступником в мерії Мукачева, виконуючим обов’язки міського голови Мукачева, головою Виноградівської адміністрації, заступником губернатора, а далі губернатор Закарпаття. Саме дякуючи Балозі Олег Гаваші став послом України у Словаччині.

http://ogos.com.ua/kriminal

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат