Мер Ужгорода Богдан Андріїв під час перебування на своїй посаді виконав лише одну обіцянку

admin 02.05.2016 22:27 ПОЛІТИКА

Портал "Слово і Діло" оприлюднив рейтинг очікувань від мерів Західної України. До уваги активісти руху "Слово і Діло" взяли сім обласних центрів, роботу яких постійно аналізують – Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та Івано-Франківськ, і, відповідно, розглянули обіцянки міських голів цих міст.


Рейтинг відповідальності Слово і Діло показує, яку кількість обіцянок на свої посаді виконав політик. Для того, щоб скласти уявлення про відповідальність будь-якого посадовця, достатньо порахувати, яку кількість обіцянок він дав, скільки з них уже виконав, а також скільки своїх обіцянок ще зможе, або вже не зможе виконати. На сторінках порталу "Слово і Діло" ці числа ґрунтуються на публічних обіцянках, виконання яких можна перевірити в певній мірі через вказаний термін.

Згідно з цим рейтингом, Богдан Андріїв, міський голова Ужгорода, обраний 15 листопада 2015 року, встиг публічно зробити 21 обіцянку, виконав лише 1. Загалом, новачок на посаді мера – пробув на ній тільки 136 днів. З результативністю в 5% виконаних обіцянок займає останню сходинку як найповільніший із міських голів.


Сайт громадської журналістики Колона

http://pmg.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат