Ужгород. Вибори-2015: Політична партія "Громадянська позиція" йде під №1 (ФОТО)

admin 05.10.2015 16:14 ПОЛІТИКА

Очолює список кандидатів до Ужгородської міської ради від Політичної партії "Громадянська позиція" відомий громадський діяч Павло Федака, міську організацію очолює Олена Цендра. Лідер "Громадянської позиції" в Україні — Анатолій Гриценко.
На фото — кандидати в міські депутати по Ужгороду.


У недоброзичливців "Громадянської позиції" почалась істерика. Вони були впевненні, що наша політсила не братиме участі у виборчих перегонах. Навіть у соцопитуваннях доморощених політологів ГП була відсутня у переліку політсил, що йтимуть до Ужгородської міської ради.
Ми добре знаємо методи влади по усуненню конкурентів, пам'ятаємо, як на минулих парламентських виборах "обпльовували" команду Анатолія Гриценка, розповідаючи казки про те, що він розікрав Міністерство Оборони та є американським шпигуном.
Ми готові до боротьби! За нашою спиною стоїть світлий образ майора-розвідника Віталія Постолакі, який віддав життя за Україну і мріяв очистити владу від покидьків всіх мастей.
Ми №1 у бюлетні до Ужгородської міської ради.
                     
                        *******

Третину списку "Громадянської позиції" до Ужгородської міської ради складає прекрасна половина.
В нашій команді йдуть знаний педагог, мати загиблого під Дебальцевим майора-розвідника Віталія Постолакі Калина Постолакі та чемпіонка світу з пауерліфтингу Єлизавета Рижак (Бан).
"Громадянська позиція" у виборчому бюлетені до Ужгородської міськради йтиме під №1.
Ужгороду потрібен порядок!


Політична партія "Громадянська позиція", Фейсбук

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат