Громадянська позиція Гриценка:   «За корупцію слід вводити смертну кару»

admin 02.10.2015 12:12 ПОЛІТИКА

Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що за розкрадання бюджетних коштів під час війни потрібно вводити смертну кару.

Про це він сказав на телеканалі «112 Україна»: «Люди, які прийшли до влади, стояли на сцені Майдану і публічно обіцяли, що зламають хребет корупції. А зараз що ми бачимо? Осідлали ті самі потоки на митниці, в прокуратурі, силовики кришують корупцію на лінії зіткнення – це мільярдні обсяги. Зараз війна. Тому вже мабуть треба ставити питання про відновлення смертної кари за корупцію», — наголосив політик.
За словами Гриценка, ключовою проблемою є безкарність злочинців. «Ключове — безкарність за попередні злочини. Команді Януковича дали втекти, і тому всі думають, що так само все мине безкарно», — зауважив він. «Пряму відповідальність за це несуть особисто Прем’єр і Президент. Корупція долається лише тоді, коли імпульси йдуть згори. Влада повинна продемонструвати очищення, а злочинці мають сісти за грати і повернути вкрадене», — підкреслив Анатолій Гриценко.


http://www.grytsenko.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат