Анатолій Гриценко: "До кінця року Мінські угоди виконані не будуть"

admin 30.09.2015 09:31 ПОЛІТИКА

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив: "Вже цілком очевидно, що до кінця року Мінські угоди виконані не будуть".

"Тому їх треба скасувати і змінити формат переговорів. Про це в ефірі програми „Гра у класику з Сергієм Рахманінм” заявив лідер політичної партії „Громадянська позиція” Анатолій Гриценко.
За словами Гриценка, жодна з ключових вимог цих Угод не виконана у повному обсязі. „Не відбувся обмін полоненими „всіх на всіх”, який мав відбутися ще наприкінці лютого. Припинення вогню 8 місяців не було. Відведення важкої артилерії не зафіксовано дотепер.
Якщо 8 місяців не виконується будь-яка угоди між людьми чи між заводами, вона припиняється”, - сказав він.
Гриценко вкотре наголосив, що Мінські угоди абсолютно суперечать інтересам України. „Це фактично капітуляція. Тоді виникає питання заради чого поклали життя тисячі людей і ще тисячі отримали поранення?!”, - підкреслив політик.
„Ці угоди не дають стійкого миру. Тому їх   треба скасувати і змінити формат переговорів. Не лише німці і французи повинні сидіти за столом переговорів, а ЄС і США. Тоді з’явиться шанс вийти на те рішення, яке забезпечить стійкий мир”, - підсумував лідер „Громадянської позиції”.

Анатолій Гриценко, Фейсбук

http://grytsenko.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат