Лунченко поставив діагноз Балозі

admin 31.07.2015 10:26 ПОЛІТИКА

Нардеп Валерій Лунченко: "Натрапив на інтерв’ю Віктора Балоги на «Українській правді». Все би було дуже смішно, якщо б не було так сумно. На мою думку, після цієї статті прийшов час цій людині ставити діагноз".


В мене склалось враження, що він настільки заплутався, даючи відповіді на запитання журналістів, що не усвідомлює кого б ще можна звинуватити у своїх бідах окрім себе.
На Закарпатті нема напевно жодної дитини, яка б не знала хто організовує та покриває контрабанду в області.
Для мене не було здивуванням, коли за 10 днів роботи нового «неугодного» «губернатора» Геннадія Москаля у Закарпатті було виявлено близько 10 тисяч ящиків цигарок і «дивним чином» і транспорт, і товар належать фірмі «Барва».
Ці факти наразі встановлені правоохоронними органами і єдине, що лишається Віктору Балозі – це нести нісенітниці. А це, не що інше, як відчай політика здавалось би всеукраїнського масштабу, який опустився до рівня "торгаша" "щупок"
Окрім співчуття, мені нема що додати...

Написав на своїй сторінці у Фейсбук закарпатський нардеп від «НФ» Валерій Лунченко.

Нагадаємо, що на запитання кореспондента УП Віктор Балога відповів :
- Ви відмовляєтеся ходити на засідання тимчасової слідчої комісії до Верховної Ради, вони чекають вас за два тижні, вони знову зробили вам пропозицію. Ви говорите, що там сидять протеже тих, хто кришує контрабанду. Кого саме в комісії ви маєте на увазі?
– (Валерій) Пацкан, (Валерій) Лунченко. Цього достатньо?

Коментар редакції: Однозначно, що Балога заплутався і звинувачуючи всіх підряд утому, що робив сам честі йому не додасть, а ворогів він "заробив" більш, як можливо.

Новини Закарпаття
http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат