Закарпатські нардепи заявили про вихід із ПР

admin 20.02.2014 13:06 ПОЛІТИКА

Звернення народних депутатів України."Ідучи на вибори, ми обіцяли вам покращення рівня життя, безпеку та стабільність. Іншого, на нашу думку, для Закарпаття і бути не може. На жаль, процеси, що відбуваються сьогодні в Партії регіонів, не дають нам можливості виконати обіцяне, — йдеться у зверненні.

— Ще на початку політичної кризи, коли сотні тисяч українців вийшли на вулиці мирно відстоювати свої громадянські права і свободи, ми наполягали на поверненні до європейського вектора розвитку і не допущенні кровопролиття. Але нас ніхто не почув. Події останніх трьох місяців показали, що в країні, на жаль, реалізовується безвихідний сценарій, що веде до громадянської війни і розпаду держави.
У зв’язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів. Закликаємо послідувати нашому прикладу всіх однодумців – закарпатських депутатів усіх рівнів. Пам’ятайте, що жодна політична партія не варта людського життя".
Народні депутати України:
Іван Бушко
Михайло Ланьо
Василь Ковач
Сергій Мошак
Іштван Гайдош

admin

Коментарі :


20.02.2014 22:13 земляк

Трошки запізно буде, братішкі... Саме із-за манкурства: бушків, ланів, ковачів, мошаків, гайдошів, шуфричів, ледидів - в Україні сталися така біда! Цих типів чекає люстрація: фінансово-майнова, кримінально-правова, суспільно-політична. Прийдеться перевірити: чистоту бізнесу, звідки кошти на підкуп виборців, чому ЗЕКи в депутатах, які моральні засади сотоваріщей і т.д. Другими словами, ці та багато... інші місцеві черяники, що служили не народу, а фактично - сатані, повинні відійти в другий світ, із відомостями про те - що скоїли...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат