Зустріч Путіна й Порошенка завершилася. Розбіжності зберігаються

admin 17.10.2014 13:20 ПОЛІТИКА

Робочий сніданок за участю президентів України й Росії Петра Порошенка й Володимира Путіна завершився у префектурі Мілану, зустріч тривала майже півтори години.

Прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці заявив журналістам, що за підсумками зустрічі лідерів у розширеному форматі в рамках саміту АСЕМ зроблено важливий крок у дискусії по Україні.
"Ми зробили важливий крок у дискусії по Україні... Вважаємо важливим включити Росію у вирішення міжнародних проблем", - цитує його "ТАСС".
Ренці оптимістично налаштований щодо перспектив пошуку вирішення української кризи.
"Ми зустрілися сьогодні, щоб обговорити ситуацію в Україні. У дискусії зроблено перший крок, хоча зберігається й багато розбіжностей. Це зрозуміло, але є бажання знайти рішення, що дає надію на пошук розв'язання", - заявив він.
Італійський прем'єр сказав, що на вироблення такого вирішення потрібно час: "Воно не може бути знайдене негайно, але ми продовжимо роботу в найближчі години, дні, місяці".
Крім Путіна й Порошенка в переговорах взяли участь прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці, прем'єр Великобританії Девід Кемерон, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд, а також керівники Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу й Герман ван Ромпей.

Робочий сніданок пройшов у рамках X саміту форуму "Азія-Європа" (АСЕМ), який у п'ятницю завершується в Мілані.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат