Іван ЧУБИРКО: "Мукачеву потрібні справжні депутати, а не синочки-мажори"

admin 01.03.2013 10:05 ПОЛІТИКА

У неділю, 3 березня 2013 року в Мукачеві знову вибори. Жителі міста обиратимуть свого депутата до обласної ради. Думаю, вже сьогодні всім зрозуміло, хто є хто з кандидатів. Хто може, хоче і вміє працювати.

Як на мене, дуже важливо розуміти мотивацію того чи іншого кандидата. Задайтеся запитанням, дорогі земляки: «Для чого цьому кандидату мандат?» Для відстоювання інтересів виборців чи для захисту або розширення бізнесу? Чи, може, для реалізації політичних принципів та програм? Для продовження політичної кар’єри? Для чого мандат?! От і все!
Уже більше десятка років при владі в Мукачеві представники сім’ї Балог. Брати, куми, свати керують різними сферами життєдіяльності в місті. Мукачівці, ви відчули, що за цей час стали жити краще? Може, ви помітили, що місто стало привабливішим? Так, центр виглядає гарно. А що поза ним? Що в інших мікрорайонах? А в інших мікрорайонах усе так, як було 10 – 15 років тому: латані-перелатані дороги, занедбана інфраструктура, люди, покинуті напризволяще зі своїми одвічними проблемами – тече дах, забита каналізація, купи сміття, розбиті дороги, відсутність дитячих майданчиків.
Мукачівські царьки разом із капіталом отримали доступ до влади. І прагнуть закріпитися в ній пожиттєво або передавати депутатський мандат у спадок, як колись феодали. Тому й борються сьогодні за депутатські мандати всією родиною – і дружина, і син. І до сьогодні вони вважають, що можна купити все. Тому ще до старту виборів почали купувати ваші голоси, шановні мукачівці, – гречкою, борошном, консервами. Я не полінувався й підрахував, у скільки оцінили голос кожного з вас. 90 гривень – отака, на думку Балог, вам ціна.
Для мене ж обласна рада – місце, де можна взяти на себе відповідальність. І я її вже взяв. Відповідальність за слова, за справи, за кожного мукачівця. А відповідальність на сьогодні – це постійна боротьба з тими, хто не зважає на потреби громади. То чи дамо їм ще шанс? Вони займають посади, беруть у людей мандат довіри, а потім працюють лише на себе. Може, досить? Упевнений, що так!
3 березня у Мукачеві знову вибори. Шановні земляки, пам’ятайте: як вибираємо, так і живемо.

Завжди ваш, Іван ЧУБИРКО

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат