Ряди "Єдиного Центру" на Закарпатті рідіють на очах!

admin 23.10.2013 10:58 ПОЛІТИКА

Гроші мукачівського клану не взмозі утримати в партійних рядах навіть своїх перших прихильників...


Партію "Єдиний Центр" на закарпатській Тячівщині вже покинули найбільш впливові особи району. Гроші Балог не взмозі утримати в своїх рядах навіть перших прихильників. А ними ще декілька років тому були чи не всі голови місцевих рад, яких зганяли силоміць. На тепер там не залишилось жодного члена партії Єдиний Центр. Сільський голова Тереблі Микола Цьока відхрещується від цієї політичної партії як піп від нечистої сили. Каже, що його туди «прийняли» без відома.
Балогівцям не вдалося «засватати» у свої ряди Тячівського міського голову Івана Ковача, той цьогоріч вступив у Партію регіонів. Тепер ображені єцівці через свої підконтрольні ЗМІ пишуть на мера провокаційні матеріали. Видно бачать у Кавачі на майбутніх виборах гідного суперника народному депутату Василю Петьовці
Покидають партію й депутати. Від надмірної «єцівської опіки» позбувся районний депутат Василь Золотар, який перейшов у Партію регіонів. Залишив партію ЄЦ і обласний депутат Валерій Мурга, на днях він вступає у провладну партію.
Та найбільшим ударом для тячівського ЄЦу став вихід його ідеолога Василя Каганця, який сьогодні працює в команді головного регіонала Тячівщини Івана Бринзяника першим заступником.
Відійшов від партійних справ районний вождь єцівців Василь Йовдій. За систематичні прогули пленарних засідань районної ради його можуть позбавити депутатства. Не кращі справи і в заступника голови районної ради Ігоря Грабаря, який вже мав проблеми із законом через порушення службової дисципліни. Як бачимо авторитетів у партії Єдиний Центр на Тячівщині майже нема. Тож знову на виборах куплятимуть прихильність електорату грошима, яких у Балог поки що вистачає.

Новини Закарпаття
karpatnews.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат