Жертва гвалтівника-балогівця померла

30.03.2012 20:21 ПОЛІТИКА

Жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

Про це повідомили у прес-службі голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтєєвої. Цю інформацію також підтвердив керівник Донецького опікового центру Інституту невідкладної й відновлювальної хірургії ім. Гусака Еміль Фісталь.

«У неї дуже постраждали легені. Коли ми діагностували рентгенологічно, там практично легеневої тканини життє¬здатної не було... і не випадково вона була на штучній вентиляції, й не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції й не виходило, тому що було виснаження й легенево-серцевої системи, й легенево-дихаль¬ної системи. І набряк мозку, й усе це разом. На жаль, сталося те, що мало статися», — сказав Фісталь.

За інформацією газети «Сегодня», попередня причина — зупинка серця, викликана сильною кровотечею з легень. Лікарі тричі масажували серце, намагаючись його запустити, але врятувати дівчину не змогли.

Як повідомлялося, 10 березня в Миколаєві троє чоловіків заманили у квартиру 19-річну Оксану Макар і згвалтували, після чого, щоб приховати сліди злочину, придушили її, загорнули в простирадло і віднесли в недобудову, а потім підпалили. Оксана вижила. Її з опіками 55 % тіла було госпіталізовано в Центр термічної травматології у вкрай тяжкому стані. Довелося ампутувати руку та ступні. 16 березня Оксану Макар переправили в Донецький опіковий центр.

Гвалтівниками виявилися діти чиновників. Двох із них навіть відпустили після затримання, але під тиском громадськості знову арештували. Як виявилося, один із гвалтівників був спостерігачем від партії Балоги «ЄЦ» на виборах у місцеві органи влади.

ТЕГИ : єцвіктор балогаоксана макар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат