Інформація про ультиматум С.Тігіпка щодо В.Балоги є спецоперацією проти лідера "силовиків" - В.Бала

admin 16.03.2012 13:27 ПОЛІТИКА

Інформація про ультиматум лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка Партії регіонів стосовно того, що до ПР увійде або він, або В.Балога, може бути спецоперацією, направленою проти лідера "Сильної України". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав політтехнолог Віталій Бала.

На думку співрозмовника агентства, якщо така умова існує, то навряд чи вона так швидко могла бути розтиражована. Проте зазначив, що такий варіант можливий і що це може бути однією з відпрацьованих технологій чи сценаріїв.

"Можливо ті, хто в Партії регіонів, не дуже хочуть, щоб С.Тігіпко до них прийшов, і вони могли запустити таку інформацію. За великим рахунком, достатньо незрозумілим є, з точки зору здорового глузду і логіки, яким чином в даному випадку можна говорити про накладання електорального поля "Єдиного центру" і "Сильної України"… Тут немає конфлікту інтересів", - зазначив В.Бала.

Політтехнолог резюмував, що в нашій політиці можливо все, і до того часу, поки політики не будуть відкрито і публічно оформляти не тільки союзи, злиття, об’єднення, але й формування кандидатів у списки, - ми завжди будемо свідками таких або чуток, або дійсно спецоперацій, які бувають достатньо ефективними.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з'явилась інформація з посиланням на джерела у Партії регіонів, що лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко зажадав не приймати до лав "регіоналів" лідера "Єдиного центру" Віктора Балогу разом з його партією. С.Тігіпко заявив, що він входить до лав регіоналів з ​​партією з 4%-м рейтингом, і практично нічого не вимагає - лише кілька місць у списку і кілька округів для своїх людей.

Водночас, відзначає джерело, В.Балога, рейтинг якого значно менший, теж одержує кілька місць у списку в округи Закарпатської області і посаду закарпатського губернатора для своєї людини. Оскільки С.Тігіпко не сподобалося, що В.Балога менше значить, але отримає стільки ж, або навіть більше, він поставив умову, що в ПР увійде або він, або В.Балога.

Джерело:   УНН

http://www.unn.com.ua/exclusive/646772

admin

Коментарі :


18.03.2012 11:55 лопес

балозі боятися політичного трупа це просто сміх і для чого пердонам це політичне сміття їх рейтинг не до жиру бути би живу


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат