Закарпатські депутати   не хочуть, щоб результати   голосувань відображалися   пофракційно

09.03.2012 15:08 ПОЛІТИКА

У минулому номері «РІО» повідомляла про незрозумілу позицію обласних «регіоналів» стосовно підтримки звернення до президента Януковича з проханням залишити «ЄЦуна» Вегеша на посаді ректора УжНУ.

Також на черговій сесії депутати звернулися до Державного концерну «Укроборонпром» стосовно державного підприємства «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» (селище Дубове Тячівського району) з проханням ліквідувати заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» та сплати внесків до Пенсійного фонду України. Ще одне звернення стосувалося протипаводкових заходів, а саме депутати просять Кабмін вирішити питання щодо перерозподілу лімітів фінансування протипаводкових заходів у 2012 році та при внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» врахувати додаткову потребу в коштах на реалізацію протипаводкових заходів у Закарпатській області.  

Чомусь непомітною залишилася пропозиція депутатів від фракції «Батьківщина» внести зміни до регламенту, щоб результати голосувань відображалися на екрані пофракційно. Ця пропозиція не знайшла підтримки більшості. Крім того, депутати пропонували ухвалити звернення до президента щодо збереження прав і свобод громадян та звільнення опозиційних лідерів. Як повідомив депутат обласної ради від фракції «Батьківщина» Антон Ліврінц, нещодавнім вироком Печерського суду Києва, яким Юрія Луценка позбавили волі на 4 роки, влада продовжила зачищати політичне поле перед парламентськими виборами 2012 року. Однак пропозицію звернутися до президента підтримали всього 25 депутатів. Разом із тим Антон Ліврінц зауважив, що 25 голосів це майже вдвічі більше, ніж досі набирали подібні пропозиції у стінах обл¬ради, а це свідчить про те, що навіть провладні депутати потроху починають розуміти, що у країні не все гаразд із демократією.

ТЕГИ : УжНУ

Коментарі :


10.03.2012 14:03 юрій дрогобич

Ви знаєте,мені так здається,що скоро прийде час,що тому хто є членом Партіі регіонів,/ГОЛУБИХ /,будуть плювати в рожу!За те,що вони є в тій партіі де ізнім президентом є двічі судимий авторитет ЯНУКОВИЧ!Стидоба бути в такій партіі збоченців,людей неправильноі орієнтаціІ!Голубі,вони і в АФРИЦІ -голубі!ФЕ!!Дивує мене інше!Якщо ти не можеш я не знаєш як навести лад в УКРАІНІ,то до ЯНУКОВИЧА,то йди нахер з посади а не тримайся корита!І ще одне!Якби мені сказали,що треба розстріляти ту суку БОГОСОЛОВСЬКУ -прачку криміналутету - рука би не дрогнула!Така ще є ГАНЗІ ГЕРМАН!"ЩИРА УКРАІНКА" в лапках!Як таких сук народжуть матері,особливо на теренах ЛЬВІВСЬКОІ ОБЛАСТІ!!!Так хочеться плюнути ій в рожу!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат