Більшість українців незадоволені своїм президентом

admin 09.02.2012 17:29 ПОЛІТИКА

Близько двох третин українців незадоволені діяльністю президента Віктора Януковича.

Такими є дані опитування DW-Trend за лютий 2012 року, проведеного незалежним дослідницьким інститутом IFAK на замовлення Української редакції Deutsche Welle, — пише Українська правда.

Громадяни дали йому погані оцінки в усіх політичних сферах.
Так, 31%, оцінюючи діяльність державного лідера, заявили, що "радше незадоволені". Інший 31% вказав, що "дуже незадоволений". Лише чверть українців відгукнулася позитивно.

20 % вважають, що вони "радше задоволені". Лише чотири відсотки "дуже задоволені" тим, як Янукович справляється зі своїми обов'язками.
Через два роки після обрання Януковича на президентську посаду українці втратили довіру до державного лідера в усіх суттєвих сферах діяльності українського керівництва.
Особливе розчарування спостерігається стосовно питання підвищення життєвих стандартів.
Так, 64 % опитаних не вважають, що Янукович як президент піклується про підвищення життєвого рівня мешканців країни.   Лише 19 % респондентів дали йому позитивну оцінку в цій сфері.
Відповідно погано оцінили і його економічну політику.
Більше половини (54 %) не вважають, що діяльність Януковича позитивно впливає на економічне зростання.
55 % опитаних негативно відповіли на запитання, чи піклується українське керівництво на чолі з Януковичем про поліпшення освітніх шансів.
Більше половини респондентів заявили, що Янукович як президент не виступає за правову державу.
Після обрання Януковича на посаду президента більшість українців вважала, що відносини їхньої країни з Росією тепер поліпшаться.

У лютому 2012 року, лише 17% українців говорять про поліпшення відносин з Росією.
36% натомість констатують погіршення цих відносин. 33% вважають, що в українсько-російських відносинах не відбулося жодних змін.

Водночас не вдалося йому досягти й поглиблення відносин з Європейським Союзом. Так, лише десять відсотків опитаних заявили про поліпшення відносин з ЄС.

admin

Коментарі :


14.02.2012 08:35 СНАЙПЕР  

Ну який він свій президент!Я і ми всі голосували за ТИМОШЕНКО.Але вона не стала Президентом тільки по тій причині,що оцей "профффесссор" разом з своім кодлом пообіцяв східнякам,що русский язик беде другим національним!І що Украіна будується для.....людей!А воно оце чудо,будує УРКАіну для свого кодла -воров в законє і кримінальних авторитетів!!Недавно по ІНТЕРНЕТУ дивився уродини Януковича!Хто там був!вся мафія УРКАіни....Татарін Ахметов-джан,зєть того рижого Кучми - Пінчук,....і.т.д.Одним словом,вся приблатньонная мафія!Співали той голубий КІРКОРОВ і решта "співаків" в лапках.....Не догадався ніхто в той час взірвати приміщекння де витанцьовували оті всі "СЛУГИ НАРОДА"...Ото був би фурор на всю земну кулю!!!!!


11.02.2012 20:17 Юрій Львівська

То не секрет,що того дурака ЯНУКОВИЧА не люблять в УКРАІНІ.Ну який з ЗЕКА може бути президент!Воно з написаного на папері прочитати не вміє!Я його жінка то взагалі тупоголове ЧМО.А ту суку ГАНЗЮ ГЕРМАН поставитв би я особисто на табуретку,накинув би на шию зашморг і виба би ногою той табурет!нехай сука висить....Про Харьківську жидовку Богословську і говорити не хочеться!СУКА в   квадраті!Та вони там всі такі,оті голубі....


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат