Про бидло і героїв

02.11.2012 17:27 ПОЛІТИКА

Ці вибори чітко показали, що в Україні досі значна частина населення — звичайні вівці, але є і такі, які готові відстоювати правду ціною власного здоров’я та життя.

Вівці з легкістю продавали свій голос, а герої мужньо захищали своє волевиявлення. Ми різні й не важко здогадатися, на яку категорію людей буде опиратися влада, щоб продовжувати своє панування. Владі варто лише час від часу підкидувати вівцям жмут соломи, а самій жирувати, наповнюючи приватні засіки державним багатством. До речі, будь-якій владі. Помаранчева не була виключенням.

На жаль, не стало виключенням і Закарпаття. В окрузі № 68 200-гривневий штурм від кандидата Василя Ковача (в народі Вася Кіловольт) приніс йому бажаний результат. Населення продалося цьому «регіоналу». Ще напередодні виборів люди в селах стояли в чергах за своїми купюрами і давали взамін копії паспортів. І навіть у день виборів гроші роздавалися в безпосередній близькості від дільниць. Незалежний журналіст Ярослав Гулан так підсумував виборчий цинізм від електрика Ковача на сторінці у Facebook: «Що би не казав чи не робив депутат від ужгородського округу Василь Ковач наступні 5 років, він завжди буде тим, хто у студентів, наче у бидла, купив голос за 200 грн. Той, хто купив голос за нещасні 200 грн. у селах і в ужгородських мікрорайонах. Той, за кого голосували роми за наказом свого барона, який, упевнений, забрав собі гроші, а ромам у їх нещасний табір навіть лампочку ніхто не вкрутить. Ковач, який купив собі місце під куполом. Хіба може він щось зробити корисного для мого міста?.. Не може і не зробить. Та тих, хто за нього голосував, це не хвилює».

Як не дивно, але прикладом для України став Київ. Тут люди віддали перевагу не грошовим мішкам, а простим кандидатам, які мають чітку позицію щодо побудови нового суспільства і нової держави. Грошові мішки намагалися всіма способами протистояти фіксації перемоги своїх опонентів, однак це лише обурило киян, які кинулися до виборчих дільниць на захист свого волевиявлення. Як тільки олігархи подавали знак певного тиску чи вдавалися до фальсифікацій, сотні киян уже стояли під стінами ОВК.

Депутати від Закарпаття, які пройшли в парламент

По мажоритарних округах:
В. Ковач (ПР), В. Балога, («ЄЦ»), М. Ланьо (ПР), П. Балога («ЄЦ») — С. Деркач (ПР) ?, В. Петьовка («ЄЦ»), І. Бушко (ПР).

За списками партій:
Партія регіонів: Н. Шуфрич, С. Мошак, І. Гайдош; ОО «Батьківщина»: В. Лунченко; «УДАР»: В. Пацкан.

***

Всі результати виборів читайте статтях:
Підкуп, фальсифікації, бійки, самогубства
Закарпатців розвели. Округи поділили
Куплений вибір

ТЕГИ : вибори 2012

Коментарі :


02.11.2012 18:52 масимільян

до вас побоялися лізти зі своїми брудними грошима


02.11.2012 18:28 ЮРІЙ Львівська

Вітаю своіх побратимів Закарпатців з терен Львівськоі обл.Дивує мене дуже,що місто Ужгород багато віддало своіх голосів за ПР!У нас тут дану ПР не люблять- брехуни і конкретне кримінальне ворье!Я довго ніяк не міг зрозуміти,що означає слово "БИДЛО",а мені не 10 років,але мені потім пояснили,що то є корова,бик!Неприємно слухати такі слова!У нас по 121 округу пройшов представник від опозиціі!А як буде далі,поживем і побачимо.Але нічого не зміниться,бо треба гнати в шию такого президента,оту всю сімейну кліку - сімейний підряд .Треба вже принімати міри,щоб оті всі бездарі не знущалися над нами.5 років сьогодняша ВР нас всіх просто розводила.Треба поставити крапку над цьому!Викликає сміх,що ПАХЛО хоче ,щоб депутатом ВР став його "власний"....масажист!Цирк!Добре,що в ВР буде "СВОБОДА"!Всіх благ вам всім.Здоров*я!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат