УДАР не підтримує кандидата Павла Чучку

26.10.2012 21:43 ПОЛІТИКА

Сьогодні, 26 жовтня, в Ужгороді активно розповсюджуються листівки із символікою Партії «УДАР», в яких ужгородців закликають голосувати за кандидата, майбутню тушку у парламенті. Про це інформує прес-служба Закарпатського виборчого штабу Політичної партії «УДАР» В.Кличка.

Прес-служба заявляє, що «У тексті звернення до ужгородців, під фотографією Віталія Кличка, мешканців міста і району закликають підтримати самовисуванця Павла Чучку, який, ніби-то, підтримується партією УДАР. Це брехня і провокація, негідна кандидата у народні депутати України! Ми офіційно заявляємо, що в УДАРа є свій кандидат по Ужгородському округу -   Ростислав Буланов, який ітиме до кінця виборчих перегонів. Самовисуванці, які балотуються по ужгородському округу, в тому числі і Чучка, – це потенційні тушки. Не можна бути впевненими в тому, що вони не зрадять демократичних принципів, ставши депутатами Верховної Ради".

"Сам Віталій Кличко, перебуваючи з офіційним візитом на Закарпатті, закликав підтримати Ростислава Буланова і заявив, що саме цей кандидат є ймовірним переможцем по 68 виборчому округу.

«Ростислава Буланова ми не зняли на користь його опонентів по двом причинам: по-перше, у нього значна підтримка на окрузі, бо за час роботи в Ужгородській міськраді він показав свою якість.   По-друге, жоден місцевий депутат останнього скликання не може похвалитися такою кількістю ініціатив, проектів рішень і звернень, як Ростислав. Рейтинги кандидатів – це оцінка їхньої роботи. Якщо людина не працює і не має підтримки людей – це завжди покаже соціологія»,   - заявив Кличко в Ужгороді".

ТЕГИ : Ударвіталій кличкоПавло ЧучкаЗакарпаттяУжгородвибори 2012

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат