Ковач — це Балога

19.10.2012 18:14 ПОЛІТИКА

Цього тижня передвиборна напруга ще більше зросла. В цілому по Україні найбільшим скандалом було те, що УДАР Кличка розкрився і люди побачили, яким є цей проект.

Кличко не тільки відмовився підписувати договір про коаліцію з опозицією в наступній Раді, а й у деяких округах почав знімати своїх кандидатів на користь представників влади. У Сумській області кандидат УДАРу знявся на користь «регіонала» Деркача, а у нас на Закарпатті під балогівця Кеменяша. Щоправда, на закарпатті в 70-му окрузі розігрався цілий цирк, мовляв, кандидат від УДАРу Кічковський не попередив керівництво партії, що хоче зніматися, а самі партійці його не можуть знайти. Але це вистава для недалеких. Балоги нервують і йдуть будь-яким шляхом, щоб провести хоч когось зі своїх людей до парламенту.

До речі, в окрузі з центром у Виноградові знервованість балогівців ще більш очевидна. Тут просто намагаються знищити агітпродукцію Івана Бушка, який протистоїть Іванові Балозі. Так, зламані агітплакати, розмішені на балках мосту через р. Боржаву в с. Великі Ком'яти. Наступними під удар потрапили білборди, розмішені у Виноградові та у Великій Копані. Такі ганебні поривання підірвати імідж політичного опонента свідчать про недалекоглядність, невпевненість у своїх силах та й про слабкість людини загалом. Сильна, впевнена людина не стане займатися таким дрібним «шкідництвом».

Загострюється ситуація і в окрузі з центром в Ужгороді. Найбільше насмішив усіх Чучка. Як відомо, балогівець Смоланка тут ніби-то знявся на користь Чучки і балогівці переконували інтелігенцію, що гуморист Чучка достойний кандидат і його мала би підтримати творча та наукова еліта. Але цього тижня в Інтернет потрапив відеоролик, на якому Чучка записував собі передвиборну рекламу і ніяк не міг вимовити слово «сформували». З нервів почав матюкатися, як кочегар... Тепер цей ролик дивиться інтелігенція і чухає лоба... Швидше за все, Балоги вже зрозуміли, що з Чучкою можуть прогоріти, тому почали розігрувати іншу карту— підтримувати «регіонала» Ковача. Насправді Ковач тривалий час був у партії Балог. І його перехід в облраді до «регіоналів» скоріше нагадував заслання в табір ймовірних опонентів. Зв'язка Балога— Ковач очевидна, але балогівці намагаються її приховувати, бо розуміють, що ужгородці наразі тримають велике зло на Балог за те, що ті всадили в мерське крісло Погорєлова і довели місто до соціально-економічного краху.

До речі, наші читачі виявилися дуже свідомими і обізнаними. Про це свідчать і їхні листи.
Читайте огляд листів .

ТЕГИ : віктор балогаВасиль Ковач

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат