Шило на мило...

12.10.2012 18:44 ПОЛІТИКА

Цього тижня передвиборна гонка набула відтінків сумбурності. Деякі кандидати зарано стартували і вичерпали фантазію щодо ведення кампанії. Майже не напружувався штаб кандидата-регіонала Ковача (в народі — Вася Кіловольт). Старі білборди Ковача були занадто нейтральні.


В Інтернеті Ковача на них порівнювали з котом із мульт­фільму «Шрек». Цього разу біл­борди у штабі зробили більш
агресивні. На них Ковач уже в костюмі й виглядає більш суворо. Але з якогось дива керівник обленерго зображений на фоні нічного міста, яке все сяє вогнями. Можливо, Ковач не знає, але в Ужгороді вночі вже давно темніше, ніж у негра в дупі, а тому піар цей дуже не доречний. Навпаки, ужгородці роздратовані таким явищем і лають енергокомпанію на чому світ стоїть...

Паніка в таборі Балог. Лікар-інтелігент Смоланка припинив виборчу кампанію. Можливо, більше не захотів бруднитися лайном, в яке його мокнув балогівський клан. А можливо, і сам Балога вже відчув брак ресурсів і вирішив ставку робити лише на одного зі своїх кандидатів по Ужгородському округу. Балозі здалося, що електорат, який підтримував Смоланку (а це в першу чергу інтелігенція), погано піддається зомбуванню, тому поставив на байкаря Чучку. Електорат у клоунів завжди інтелектуально дефектний, тому можна ліпити з нього що завгодно. Вже зараз чимало освічених та інтелігентних людей відкрито заявляють, що могли би підтримати Смоланку, але не мають жодного наміру голосувати за Чучку, навіть якщо Балога буде переконувати, що це ідентичний замінник. До речі, цей замінник ще досі переконує, що є опозиціонером. І це при тому, що «Батьківщина» прогнала Чучку зі своїх лав. Тепер Чучка годується з руки Балоги, хоча ще не так давно часто використовував антибалогівську риторику. Соромно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат