"На фоні якого міста сфотографувався Ковач?"

12.10.2012 18:38 ПОЛІТИКА

Листи в редакцію.


У період виборчої кампанії до редакції продовжують надходити повідомлення на   електронну пошту та листи від наших читачів. Пропонуємо добірку цитат із листів, які стосуються виборів.


НА ФОНІ ЯКОГО МІСТА СФОТОГРАФУВАВСЯ КОВАЧ?

Марія Йосипівна Шманько пише: «Нещодавно в мене у сім’ї сталася біда: моя старша дочка поверталася пізно ввечері з роботи і в темноті заплуталася об каменюку і впала. Не могла встати на ноги. Зателефонувала нам і ми прибігли перелякані їй на допомогу. На вулиці не світив жоден ліхтар і тільки метрів за 100 від місця пригоди світилося трохи з магазину. Ми викликали «швидку». У дочки перелом ноги. У мене нема слів, щоб висловити все, що я думаю про енергетиків. І що я зараз бачу? На великих рекламних щитах головний енергетик області Ковач закликає ужгородців голосувати за нього. І на фоні нічне місто, яке світиться безліччю ліхтарів. Пане Ковач, у вас є совість? Ви на фоні якого міста сфотографувалися? Ви давно ходили ввечері Ужгородом? Я розумію, що ви вже комерційна фірма, яка продає електрику, але ужгородці справно платять за світло, то чому ми маємо страждати?»

ПРОВЕСТИ ЕЛЕКТРИКУ ЗАРАДИ ПІАРУ

Подібний лист надійшов із села Червоне від Івана П., який розповідає, що не так давно в їхньому селі пропіарився Василь Ковач. «У нас пропіарився Василь Ковач, провели на одній із вулиць освітлення. Але я добре знаю, що все це робиться лише через вибори. Компанія Ковача «Закарпаттяобленерго» і має проводити світло, це їхнє головне призначення. І вони це радо роблять, бо потім за електрику отримують прибутки. Насправді електрика в нас уже стає дуже дорогою і людям важко за неї платити. Це дивно, бо в Україні багато електроенергії і ми навіть її експортуємо, то чому ціни такі високі. Відповідь проста: обленерго —монополісти на ринку і ставлять такі ціни, які захочуть. І я впевнений, що в нашому селі світло погорить до виборів, а потім зникне, бо за нього не зможуть платити».

СМОЛАНКА ТА ЧУЧКА — РІЗНІ ВАГОВІ КАТЕГОРІЇ

Тиберій Човган із Ужгорода засмучений з останньої інформації про те, що лікар-нейрохірург Володимир Смоланка зняв свою кандидатуру нібито на користь Чучки. «У нас інтелігентна родина, моє покоління (брат та дві сестри) пішло в мистецтво, хоча батько був лікарем. Не буду приховувати, що наші симпатії були на боці гарної людини та блискучого фахівця-лікаря Володимира Смоланки. Мені відомо, з яким натхненням багато моїх друзів-інтелігентів розповідали про те, що лікар Смоланка вартий того, щоб представляти область у вищому законодавчому органі країни. Однак цього тижня ми були шоковані звісткою про те, що Володимир Смоланка вирішив зняти свою кандидатуру і закінчити виборчі перегони. І що найбільш прикро, що пройшло повідомлення, ніби лікар Смоланка знімається на користь Павла Чучки. Хіба це співрозмірні фігури за рівнем культури та інтелекту? Навіть не можу собі припустити, що представники інтелігенції, які мали намір підтримувати Володимира Смоланку, віддадуть свій голос за Павла Чучку. Це не той рівень і, відповідно, не бачу доцільності голосувати за корчмаря. Дуже прикро».

ХТО ЩО ЗРОБИВ, ТОЙ ТОГО ВАРТИЙ

Олександр Тонконогов пише: «Коли вже наші люди навчаться давати оцінку людині за її справи? Ужгородці повірили лозунгам Погорєлова і тепер покарані. Я розумію, що Балога, який розкручував Погорєлова, хитро продумав попередню кампанію. Саме підкупом та популістськими лозунгами він провів Погорєлова на крісло мера. І це при тому, що попередній мер Ратушняк за неймовірного опору з боку Балог зумів реалізувати ряд крупних проектів на користь Ужгорода. При Ратушняку діти в школах забули про холод взимку. Теплими стали і медичні заклади. А пригадайте, яким був проспект Свободи до реконструкції або яким був Боздоський парк. Було багато очевидних речей, які вдалося зробити Ратушняку на благо Ужгорода, але мої земляки капітулювали перед грошима Балоги та популізмом Погорєлова. Тепер доводиться розплачуватися повним безладом у місті. Я закликаю всіх ужгородців віддати належне нашому народному мерові і підтримати Сергія Миколайовича Ратушняка на виборах до парламенту. Тільки така сильна та мужня людина зможе достойно захищати нас на рівні Верховної Ради. До інших віри немає».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


17.10.2012 07:08 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

вітаю Закарпатців з терен Львівськоі області.Чистого пера   здоров*я!Оце ж на днях ота курва ИНКА БОГОСЛОВСЬКА щось там теренділа про свого новогспеченого мужа,МЕЛЬНИЧЕНКА В.В.,що вономуждуже любить людей і пхається до ВЕРХОВНОІ РАДИ!Дуже порєдний,з іі слів,хлопака.Майже "щирий вукраінець".А газета "УКРАІНСЬКА ПРАВДА" написапла прот те,що ото болото МЕЛЬНИЧЕНКО - "Володимир Мельниченко від ПР балотується до ВР самовисуванцем по округу 193 ву Кам*янець-Подільському.Мельниченко відомий в КАМ.ПОДІЛЬСЬКОМУ ,як КРИМІНАЛЬНИЙ АВТОРИТЕТ.Цей БАНДИТ в 90-ті роки вивозив зі своєю бандою людей в посадки   і там іх ВБИВАЛИ!!!!В Раду лізуть дурні КУРВИ зі своіми коханцями-бандитами"!кінець цитати.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат