Перестаньмо бути рабами   у знахабнілих кланів

05.10.2012 16:45 ПОЛІТИКА

З виступу на закарпатському телебаченні Сергія Ратушняка, кандидата у народні депутати України від міст Ужгорода,
Чопа та Ужгородського району.


Доброго дня, шановні земляки! Jу napot kivбnok!

У 1991 році, на зламі епох і розвалу Радянського Союзу, наша молода держава Україна мала потенціал претендувати на 15—17-те місце в світі. На сьогодні ми скотилися нижче за 137-ме.

Як це відбувалося.

Перший наш гарант за одну ніч перетворив третю за потужністю ядерну державу — в беззахисне аморфне утворення на мапі Європи. Продав за ціною металобрухту риболовецький, транспортний флоти. Нічого не зробив для порятунку грошових заощаджень громадян у держбанках. З’явилися перші фінансово-політичні угруповання, які почали підминати під себе органи державної влади.

Другий — вчинив стратегічний злочин проти власного народу — ваучерну приватизацію, за якою ви отримали частку багатства всієї держави, що еквівалентна 10-ти пляшкам горілки. Промислові гіганти привласнювалися за вартістю місячного прибутку цих же підприємств. Власником найбільш рентабельних ставала сім’я самого гаранта. Прикладом є Нікопольський завод феросплавів, де і сьогодні прибутки 50—80 млн. доларів щомісяця. Це дало би можливості накопичувати в Державному бюджеті, Пенсійному фонді близько 8 млрд. грн. на рік. Це дало би можливості на 12 % підвищити сьогоднішню пенсію по всій території України. Натомість держава має 0 %, всі статки отримує одна сім’я.  

Усвідомивши феодальний стан, народ України в 2004 році піднявся проти кримінального режиму Кучми. Привели до влади «помаранчевого» гаранта, який з першого дня почав співпрацювати з тими, хто пограбував цю державу,   зрадив велику і світлу ідею українців — відродження країни. Головним касиром цього гаранта став наш землячок — ватажок ОЗУ (організованого злочинного угруповання), що претендує на абсолютну владу в краї. Щодня він перетворював свою владу на мільйони доларів суто кримінального походження.

Із четвертим президентом були сподівання на «сильну руку», на, так би мовити,   українського Піночета. Не склалося. Олігархи й надалі нахабніють, а народ — животіє. Президент уже мало на що впливає.

Вони вкрали у вас усе. Олігархіат володіє 90 % усіх фінансових, промислових і сировинних ресурсів країни. Додайте до цього 100 % власності центральних ЗМІ, через які вас зомбують і шиють у дурні, створюючи ілюзію стабільності й своїй незамінності. Вони купили все. Місцеві органи влади, верховну владу, уряд. Вони призначають собі суддів, прокурорів й інших контролерів. Вони вирішують   кому бути президентом.

Всі вони по суті своїй — антинародні, а за походженням — антиукраїнські.

Зупиніть цю владу, перестаньте бути рабами у купки знахабнілих кримінальних кланів.

28 жовтня ви це можете зробити просто з ручкою в руках. Приходьте на вибори і голосуйте.

Ваш Сергій Ратушняк

ТЕГИ : вибори 2012сергій ратушняк

Коментарі :


12.10.2012 05:20 Іван

Вася, а злодій з Обленерго вже півроку своє колхозне рило рекламує, Чучко - 150 кг мурло... Не дратує
Тоді дрочи на них - їх повно.


11.10.2012 10:00 вася

щось занадто багато стало Ратушняка. тисячі його "сурових" білбордів починають дратувати


10.10.2012 10:07 Чингиз

Поважаю Ратушняка. Чесний хлопець.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат