Сергій Ратушняк про те, як "Ющі-Балоги і Ко" українців грабували

admin 04.10.2012 10:03 ПОЛІТИКА

...а зараз ці скривджені та обікрадені люди йдуть за 150 грн. знову голосувати за них, їхніх братів і холуїв. Знову на ті ж граблі?!

Мільйони з Вас відчули на собі окрім щоденного пограбунку через харчі, ліки, тарифи на газ і електроенергію - грабунок масштабний, швидкий і шоковий. Кінець правління Ющенка-Балоги. Зникає валюта. Курс з 4,82 за долар, зростає до 10. Що ж відбулось.

Західні спекулянти, що прийшли сюди під видом пристойних банків (яких пустив сюди Ющенко, знищивши українську банківську систему), - зрозуміли, що в Україні криза неминуча, ринок металу різко звузиться. Тому й почали виводити капітали за кордон. Але ж в банках, залюбки, примножувалися мільярди корумпованого капіталу ющенків-балог, міністрів, прокурорів і суддів. Вони також кинулись миттєво витягати свої „трудові”. А валюти нема. Що робить Ющенко. Дає вказівку Нацбанку друкувати мільярди гривен. Закачувати їх в банки (приватні) і скуповувати валюти аби зберегти і витягти СВОЄ. Називалось це пограбування РЕФІНАНСУВАННЯ. Як „порятунок” економіки від кризи. Вони своє витягли.

З ужгородських банків балоги-пітьовки вивозили ваші гроші міхами. Це були їх „трудові” депозити. А неміряна (перший два транші друку гривен – 85 млрд. грн..) кількість гривен зробила свою справу. Мільйони до цих пір чекають на депозити, а ті, хто взяв кредит в валюті до цих пір в боргах і втрачають майно... І ніхто не відповів. А треба би. Розслідувати. Поставити до стінки. З державного резерву покрити курсові різниці в курсах валют (до і після афери), майном і резервами банків розрахуватись з депозитаріями. Аби більше нікому і ніколи не було спокуси за тиждень обікрасти простих громадян на мільярди доларів.

Сергій Ратушняк, кандидат у народні депутати України від Ужгорода, Ужгородського району та міста Чоп

http://www.clipnews.info

admin

Коментарі :


09.10.2012 14:41 васман

Рата чисто ангел, а всі навкруг бандити й злодюги.


04.10.2012 15:25 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

Просто хотів би передати привіт вАМ всім і РАТУШНЯКУ!Отакого "пацана" треба пропхати тудо до вЕРХОВНОІ РАДИ УРКАіни,ВІН би там навів порядок.Може би і врило закатав по ділу комусь з пєтухів,таким як отой циган БАЛОГА   продажний ЮЩЕНКО -мудак!РАТУШНЯК,хлопака здоровий і справедливий,передавайте йому побажання виграти ці вибори!Всім здоров*я.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат