Закон про наклеп скасовано

admin 02.10.2012 10:32 ПОЛІТИКА

Депутати підтримали постанову про скасування голосування за законопроект про "наклеп". Постанову підтримали 349 депутатів.

Постанову підтримали 174 "регіонали", 56 - "БЮТ-Батьківщина", 45 - НУНС, 23 - КПУ, 20 - з Народної партії, 18 - із депутатської групи "Реформи заради майбутнього" та 13 позафракційних депутатів.
"Рішення прийнято. Давайте надалі таких рішень не приймати", - прокоментував голосування спікер Верховної Ради Володимир Литвин.
Після голосування постанови законопроект вилучається з реєстру законів Верховної Ради, таким чином його не існує.
Перед засіданням на ложі преси було розгорнуто плакат з закликами зупинити законопроект про зміни до КК та КПК щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини.
Ним вводилась кримінальна відповідальність, зокрема ув'язнення до 3 років та великі штрафи за наклеп.
Автором законопроекту був "регіонал" Віталій Журавський. Пізніше після масовий акцій протесту журналістів, Журавський вніс до парламенту постанову про скасування голосування в першому читання за законопроект про наклеп.
Українська правда

admin

Коментарі :


02.10.2012 07:55 СНАЙПЕР   _

Привіт ВАМ всім з терен ЛЬВІВСЬКОІ ОБЛАСТІ!Вчора по каналу АЙСІТІВІ дивився "свобода слова" і там побачив того,хто був "пропав" краще би пропав,ШУФРИЧА.Де воно було,а зараз перед виборами вилізло,напевно голубі на нього розраховують думають,що воно саме круте!Коли виступав ЯЦЕНЮК;,той чувачок ШУФРИЧ там ще щось белькотіло,ну ясно як член партіі голубих мусить захищати "ПАПУ" Януковича,а інакше в рило і без партіі і роботи!У того ШУФРИЧА рожа така противна,що я дивуюся що його та перша жінка,якій воно поламало ій челюсть якось заявила що його ще !!!ЛЮБИТЬ,отаке ШУФРИЧСЬКЕ ЧМО!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат