“Свобода” відшила Балогу

admin 02.10.2012 15:49 ПОЛІТИКА

Серед політичних новин звернув на себе увагу матеріал про зустріч Віктора Балоги з громадами сіл Бронька і Суха Іршавського району. Там серед іншого міністр МНС заявив: «Вчора представники місцевої інтелігенції запитували мене, як я дивлюся на те, що вони збираються голосувати за “Свободу”. Я відповів, що це не самий поганий варіант».

Це чергове відверте загравання з опозиційними настроями закарпатців анітрохи звісно не здивувало. Проте саме сьогодні в Ужгороді виступав лідер «Свободи» Олег Тягнибок. Тож було доречним з’ясувати саме у нього, як він ставиться до подібних заяв з боку політичних опонентів.

Оскільки великої прес-конференції для всіх регіональних ЗМІ Тягнибок не проводив, а на запитання після мітингу на Театральній площі зі сцени не відповідав, довелося підійти до нього з диктофоном під час автограф-сесії і близького спілкування з шанувальниками його політичної сили. А тому вдалося задати лише одне запитання:

- Пане Олеже, останнім часом в Закарпатті найбільше вдається в опозиційну риторику діючий міністр чинного уряду Віктор Іванович Балога. Як ви ставитеся до того, що представник вищого щаблю цієї влади виходить на ваше електоральне поле?

- Переконаний, люди чудово розберуться, хто є справжньою опозицією, а хто представляє цю владу чи співробітничає з нею. Напередодні виборів серед політиків існує чіткий розділ – або ти в опозиції, тобто проти нинішнього режиму, або ти на боці влади. І оці загравання «і вашим і нашим» нікому нічого не додадуть. Щоб згуртувати противладні сили, серед мажоритарників по всіх округах України затверджено узгоджених кандидатів від об’єднаної опозиції. Саме за них, а не за перевертнів і перебіжчиків наша політична сила закликає віддавати свої голоси.

До речі, спілкуючись із закарпатцями я помітив – тут люди дуже тонко відчувають ці нюанси, тож, гадаю, провести їх нікому не вдасться.

trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат