Опозиціонери по Ужгородському округу   в розгубленості

18.09.2012 14:44 ПОЛІТИКА

Після домовленості балогівців та опозиції про те, що у Верховинському окрузі балогівець Вегеш зніме кандидатуру на користь опозиціонера Кеменяша, було багато розмов, що хтось із опозиціонерів у одному з округів повинен зняти кандидатуру на користь балогівця.

Натяк був на Ужгородський округ, де від Балог йде Смоланка, а від опозиції — Сербайло. Щоправда, опозиціонером себе представляв і гуморист Чучка, однак люди Юлії Тимо­шенко однозначно заявили, що Чучка самозванець, якого виключили з «Батьківщини», а окрім того опозиція й надалі має намір підтримувати Сербайла і не хоче йти на жодні домовленості з Балогою.

Тим не менше, ходять чутки, що Смоланка таки знімає свою кандидатуру. Як повідомляє сайт «Новини Закарпаття», на передчасне рішення щодо зняття Смоланки з передвиборної дистанції вплинули не так низькі електоральні показники, а… вмовляння самого кандидата. Відомий на Закарпатті лікар пояснив свою позицію категоричним небажанням «виставляти на широкий загал інтимні подробиці з особистого життя». За інформацією «Новин Закарпаття», до журналістів потрапили пікантні відеоматеріали, які могли негативно позначитися на моральному стані близьких до Володимира Смоланки людей.

Тепер Балогам доведеться докласти максимум зусиль, щоб пояснити виборцям, що з гумориста і директора ресторану також може вийти хороший нардеп.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат