Хорошковський відповідальний за місцеву владу. Закарпаття закріплено за МНС

admin 28.08.2012 09:15 ПОЛІТИКА

Кабінет міністрів поклав на першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського координацію роботи із забезпечення взаємодії міністерств із місцевими органами. Про це сказано в розпорядженні Кабміну від 20 серпня, повідомляють "Українські новини".

При цьому уряд вніс зміни в закріплення за міністерствами адміністративно-територіальних одиниць.
Зокрема, Мінінфраструктури відповідальне за Волинську, Донецьку, Миколаївську області й Київ.
Раніше воно було відповідальне також за Львівську область, за яку відтепер відповідає Міноборони.
Мінекономрозвитку, яке було відповідальне за Крим, Севастополь, Запорізьку, Харківську й Херсонську області, позбулося останніх двох, які тепер закріплені відповідно за Міністерством освіти і науки, молоді та спорту (яке раніше відповідало за Полтавську) і Міністерством охорони здоров'я.
При цьому МОЗ, що відповідало лише за Тернопільську область, тепер додатково відповідальне, крім Херсонської, і за Полтавську область.
За Сумську область, що раніше була закріплена за Антимонопольним комітетом, буде відповідати Міністерство закордонних справ.
За Мінсоцполітики, як і раніше, закріплені Кіровоградська, Рівненська, Хмельницька й Чернігівська області, за Міністерством аграрної політики й продовольства - Житомирська, за МНС - Закарпатська, за Мінкультом - Івано-Франківська області.
Також без змін залишилася відповідальність МВС за Київську область, Мінекології - за Одеську, Міненерговугілепром - за Луганську й Чернівецьку.
Мінюстиції відповідальне за Вінницьку область, Мінфін - за Черкаську, а Міністерство регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства - за Дніпропетровську область.
Як повідомлялося, у серпні 2011 року Кабмін закріпив міністерства й інші центральні органи виконавчої влади за адміністративно-територіальними одиницями.

Укр. правда

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат