Лікар потрібен нам в Ужгороді,   а не в парламенті

17.08.2012 18:42 ПОЛІТИКА

Угородці вже знають, яка користь місту від чиновників, яких нам насаджує Балога. Це він активно пхав нам Погорєлова на мера міста. Результат діяльності балогівського мера ми бачимо. Зараз уже й сам Балога не радий Погорєлову, але вони обоє несуть відповідальність за розграбоване і брудне місто.


Напередодні парламентських виборів було цікаво, чи хтось погодиться бруднитися зв’язками з мукачівським кланом і стати його протеже на виборах по Ужгороду. Погодився лікар Смоланка, якого всі вважали інтелігентною людиною. Щоб краще зрозуміти, для чого Смоланка вляпався в «ЄЦ», варто зазирнути в недалеку історію. Коли Балоги керували Закарпаттям, вони віддали обласний пологовий будинок під нейрохірургію Смоланці. Тепер лікар змушений відпрацьовувати...

Піарники від Балоги вирішили провести помпезну презентацію Смоланки як кандидата від «ЄЦ». Зібрали своїх людей перед першою школою. Постелили червоний килим для ефектності. І, звісно, на презентації був закарпатський «ЄЦівський» бомонд. Гучності заходу додавав не лише натовп так званих прихильників, а й музика і модерування туризмознавцем Федором Шандором, і виступ директора школи Михайла Мегеша. А далі дифірамби і дифі¬рамби... Головним чином від тих, хто співав дифірамби вже неодноразово різним політикам із різних партій...

До речі, журналістів запросили не як на презентацію кандидата, а як на прес-конференцію. Тим не менше, питання поставити було майже неможливо. І все ж ми запитали у Смоланки, чи не думає він, що ужгородцям більше потрібен лікар Смоланка, а не кнопкодав у Верховній Раді. Адже робота в комітетах, участь у засіданнях ВР, виконання доручень Ради, праця над законопроектами та документами — це все-таки забирає чимало часу. При цьому Смоланка має мати світлу голову, аби оперувати... З його приходом до влади чи не втратимо ми нашого нейрохірурга? Чи не набудемо парламентаря-прогульника на кшталт сьогоднішніх нардепів від Закарпаття?

«Робота у Верховній Раді займає певний час. Наскільки я пам’ятаю, число днів, у які проводяться засідання, 88—90 протягом року. Звичайно, багато днів потребує робота в Києві, робота в комісії, досить значну питому вагу займатиме робота в мажоритарному окрузі, але, думаю, зможу поєднувати цю роботу з науковою та практичною діяльністю», — не надто впевнено висловився кандидат. Яким чином? Оперувати людей у стінах парламенту? Або голосувати по телефону з лікарні?

Не приховує нейрохірург і свого політичного покровителя і дивно, чому він, будучи у фракції «ЄЦ» Закарпатської облради, йде на вибори самовисуванцем. «Я йду самовисуванцем, бо, думаю, таким чином зможу більше відобразити проблеми нашої громади. Але я, безумовно, матиму підтримку і від партії «Єдиний центр», — сказав кандидат. Не сказав лише, яку саме підтримку. Знову конверти?

ТЕГИ : віктор балогаВолодимир Смоланка

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат