Нардеп Петьовка погрожує головам сільських рад

admin 14.08.2012 10:44 ПОЛІТИКА

До яких тільки методів не вдається «балогівська команда», аби завоювати симпатію виборців та утриматися в політиці. Вже й кофеварки дарували, й картоплю силували, й цукерками задобряли. Тепер вдалися до залякувань?

Однак, виборець вже не такий довірливий, щоб купитися на подачки та масні обіцянки. І люди на пряму питають пана Петьовку у 72 виборчому округу, що він конкретно зробив для Тячівського і Рахівського району за свої 7 річне перебування у парламенті. Чому не посприяв у державних коштах в округ на реконструкцію доріг, будівництво закладів освіти, спортивних майданчиків тощо.

Не маючи що сказати людям, бо конкретних справ за нардепом як кіт наплакав, Василь Васильович та його прибічники почали залякувати голів сільських рад та громадських активістів. Мовляв, ми вам ще покажемо, як прийдемо до влади. За підтвердженою інформацією з такими «дружніми» візитами єцовські агітатори побували у населених пунктах: Чумалево, Лопухово, Угля, Ясіня, Дубове.
Цікаво чи будуть якісь депутатські звернення та заяви в СБУ й прокуратуру на «неугодних Петьовці» керівників. Подібне пан Василь вже давно практикує у боротьбі зі своїм конкурентом – кандидатом Михайлом Шелевером. Останній запит направив по шкільних туалетах. Та чомусь зацікавився цією темою Петьовка напередодні виборів…
Марія Грабар, Тячів
Можливо у нардепа здають нерви, його не заспокоюють "позитивні" соціологічні прогнози.


Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат