Пенсія «народних обібранців» в 14 разів вища за людську

admin 03.01.2012 21:37 ПОЛІТИКА

Станом на жовтень 2011 року середній розмір пенсій народних депутатів, що призначаються за Законом "Про статус народного депутата", досяг 15717,10 гривень, повідомили Укрінформ у Пенсійному фонді.

Для порівняння - середній розмір пенсійної виплати основній масі людей, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку (майже 12,2 млн. українців), склав всього 1129,54 грн, що в 14 разів менше депутатською.


Нагадаємо, 1 жовтня 2011 року набуде чинності закон про пенсійну реформу, що передбачає підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років з щорічним збільшенням його на шість місяців.


Документом також введено збільшення пенсійного віку для чоловіків, що працюють на державній службі, з 60 до 62 років.


Експрес online

admin

Коментарі :


10.01.2012 07:58 читач

До болю гірко читати такі кричущі та нецензурні коментарі. Але я розумію цього петранівського Юрка старшого,йому вже допекло це знущання з народу.І він правду має,що так волає, його болить, тому і думає що його почують.А те що нецензурно,то це людські емоції, як кажуть із песні слов не вибросишь, і правду має.Бо ті,що наверху ще гірше і брутальніше висловлюються за нас смертних.Нехай оті, що там нагорі читають і задумаються,що може їх чекати,якщо почне наш терплячий народ з колін підніматися...Тому усі ,хто не байдужий підтримає таке невдоволення широких мас.Сміливий і влучний коментар!


09.01.2012 18:26 молодший

правдиві слова. Чого мовчимо не зрозуміло. Вмираємо але мовчимо.
а злодії правлять балом.


09.01.2012 10:33 петранівський юрій старший

8 січня пішов в місто отримакти жінчину пенсію по карточці з банкомату!Десь прочитав,що нібито ті КАЗЛИ з ВР вирішили підвищити мінімальний прожитковий мінімум аж.....до 1017 гриваків!Ну думаю,що отримаю цю суму,але отримав 870 гр.як завжди!Що то є 870 грив.Херня!Я звертаюся до тих всіх опущених сук і бувших зеків " Хами і кончені зеки - скільки ти один з одним ще будеш знущатися над народом!Та вас сук треба було би давно вже нахер всіх постріляти!Як ви суки уже всі надоіли народу!Я дивуюся чого народ ще чекає!Треба підніматися з колін і гнати всіх тих опущених пєтухів нахер!!!!Ну який з того Януковича Президент,якщо воно два слова звязати не може - гикає,микає - скоро буде кукарікати!!!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат