Янукович наказав місцевим чиновникам почати підготовку до виборів

admin 15.06.2012 09:36 ПОЛІТИКА

На виборах до Верховної Ради та місцевих рад необхідно не допустити будь-якого тиску на виборців. Про це президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.


«Для влади дуже важливо, щоб ці вибори пройшли прозоро і чесно. Щоб ми захистили права наших виборців », - сказав президент.
При цьому він зазначив, що влада повинна забезпечити всі умови для вільного волевиявлення громадян. Також глава держави заявив, що однією з головних завдань влади в контексті виборів є підготовка виборчих дільниць та забезпечення громадського порядку.
«Ця робота повинна бути у вас на особливому контролі», - підкреслив пан Янукович.
Нагадаємо, парламентські вибори в Україні призначені на 28 жовтня.
"Новини Закарпаття"

admin

Коментарі :


23.06.2012 21:05 user

«Революційна Народна Рада України»(сайт) закликає всіх патріотів на Майдан 2012 - мирну революцію за права і владу Народу- всенародне повстання   проти   тоталітарного режиму, чи   український   джіхад - хрестовий похід народу проти сатанинської влади.  
                ===<”https://sites.google.com/site/crimesinlvi/”>======
Називайте як хочете, але виходьте ! ВИВЧІТЬ САЙТ.


16.06.2012 13:52 йончі бачі

трохи забув партія регіонів на чолі з президентом України дякує   ПАТ ЗАКАРПАТАВТОТРАНСУ   за ведмежу послугу перед виборами до парламенту


16.06.2012 13:48 йончі бачі

І само крвще підготовку почала влада закарпатськоі області так   Закарпатавтотранс перестав виконувати розпопядження уряду про соціальні гарантії пенсіонерів перевезенні пенсіонерів здійснюється 2 чоловіка на один рейс цікаво   дізнатись якими законодавчими актами керується керівництво   ПАТ ЗАКАРПААВТОТРАНСУ і куди дивляться прокуратура обласне керівництво чи вони всі живуть в космосі так шо пенсіонери ми знову нікому не потрібні


15.06.2012 17:48 ghj[j;bq


15.06.2012 15:49 ЮРІЙ ПЕТРАНІВСЬКИЙ

Вітаю Закарпатців від прикарпаття,з міста ДРОГОБИЧА!Ось що сказав Герой Украіни Левко ЛУК*ЯНЕНКО журналістові газети "ЕКСПРЕС"- - " Владу захопили не просто бандити і корупціонери.Це   - - чужинці,загарбники....Парламентська опозиція зрадила УКРАІНУ!Тому жоден \ ! \ із нинішніх депутатів не має право балотуватися до нового парламента у В Р УКРАІНИ.У В Р потрібні борці,а не пристосуванці "!.Так що за цих "коритників",які зараз є депутатами в ВР ніхто не буде захищати нас з ВАМИ,тобто людей - виборців!Гнати в шию отих всіх опозиціонерів - обіцяльників -і того ЯЦЕНЮКА, і решта брехачів!З повагою до газети!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат