У Закарпатті військових вчать знищувати вибухівки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 08.09.2014 09:52 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Цими вихідними піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області   провели заняття з оперативно-бойовою прикордонною комендатурою Чопського прикордонного загону.

Заняття проходили на базі військового полігону, що у селі Оріховиця, Ужгородського району.

Навчальну бесіду із мобілізованими військовослужбовцями   Держприкордонслужби, котрі   проходять тут   бойову підготовку та незабаром відправляться   охороняти   кордони провів начальник групи піротехнічних робіт Сергій Шалаєнко.   Він розповів хлопцям про класифікацію боєприпасів та продемонстрував   макети основних різновидів вибухонебезпечних предметів (артилерійських снарядів, мінометних мін, гранат, тощо).   Окрім цього, військовослужбовцям   показали алгоритм дій у польових умовах у випадку виявлення предметів, які становлять небезпеку та   розповіли про порядок знешкодження вибухових пристроїв.

Також в рамках навчань до мобілізованих військовослужбовців завітали й фахівці екстреної медицини. Медики   показали   на манекені як правильно оцінити стан потерпілого, відпрацьовували з військовослужбовцями   практичні навики з питань правильної іммобілізації, проведення   зовнішнього масажу серця, штучної вентиляції легенів, та розказали як   надавати невідкладну допомогу при допомозі підручних засобів.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : вибухвійнаДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат