Студенти перевтілилися в армію (ФОТО)

admin 10.12.2013 10:09 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

День Збройних Сил України   - свято молоде, як і сама держава Україна, адже відлік його йде від 6 грудня 1991року, коли   Верховна Рада України ухвалила закон, яким проголосила створення Збройних Сил України.

Та незважаючи на досить невелику офіційну історію, справжній вік Української армії сягає кількох століть.

День Збройних Сил України, який ми відзначаємо 6 грудня -   це свято відважних і сильних духом чоловіків, яким є кого і що захищати: свою Вітчизну, свій дім і своїх близьких, своє майбутнє. 
Саме цьому дню був присвячений захід під назвою «Нащадки славного роду», який   ми підготували і провели разом із викладачем по навчальній практиці з КДД Мартинюк М.В. напередодні свята, 5грудня.

Програма заходу була наповнена різними цікавими моментами: привітання зі святом, інтерв’ю з викладачами, конкурси із глядачами, веселі сценки та гуморески. Ведучими вечора були Кривка Маріанна та Молнар Валерія. Гостем свята став прапорщик Сухар, у якого перевтілився наш однокурсник Льоня Пукас. Добровольці, які виконували його завдання довели, що готові з честю нести службу в армії. Глядачі весело сприйняли турботливих бабусь, у яких перевтілилися Аліна Гриньо та Сільвія Кочіш, а веселі гуморески у виконанні Володі Шікало, Льоні Пукаса та Роберта Мацка дозволили поринути у нелегкі армійські будні. Даша Чумаченко та Аліна Брезинська запропонували глядачам свою версію служби в армії дівчат. На вечорі панувала приємна, невимушена атмосфера. Студенти коледжу хореографи 3-4 курсів, вокальний ансамбль, Чийпеш Вікторія та Біртовк Дьонді доповнили наш захід своїми прекрасними виступами.
Директор Ужгородського коледжу культури і мистецтв Шетеля Наталія Ігорівна привітала зі святом усіх чоловіків коледжу, а юному поколінню побажала удачі та наснаги   в житті. Адміністрація коледжу подарувала хлопцям великий святковий торт. Дівчата також підготували хлопцям смачний сюрприз, вони пригостили їх домашніми стравами власного приготування. Кожна дівчина виклалася на повну і хлопці залишилися дуже задоволенні.


Інформацію підготувала Дар'я Чумаченко   студентка 4-го курсу режисерського відділу

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат