Бренд Yochem: високоточна хімія від українського виробника



Вітчизняна науково-консалтингова компанія «Українські лабораторії» ще у 2010 році заснувала власне виробництво високоякісної хімічної продукції нового покоління під брендом Yochem. Асортимент підприємства включає в себе різноманітні засоби та реагенти.

YOCHEM

Лінійка хімічних товарів від Yochem: особливості та переваги 

Вироби від торгової марки Yochem відрізняються високою якістю та функціональністю. Адже вони виготовлені на сучасному українському підприємстві із застосуванням новітніх технологій у галузі хімії та біології.

Асортимент компанії складається з професійних засобів і товарів побутового призначення. Вся продукція виготовляється за оригінальними рецептами, розробленими спеціалістами «Українських лабораторій». Також є послуга виробництва препаратів з конкретними характеристиками за побажанням замовника.

Найпопулярніші категорії продукції Yochem це:

  • гідрофобні розчини;

  • нейтралізатори неприємних запахів;

  • добрива для кімнатних рослин та гідропоніки;

  • тестові системи різного призначення.

Гідрофобізатори Yochem мають широкий спектр дії. Їх застосовують для обробки різних поверхонь з метою надання їм водовідштовхувальних властивостей. Принцип дії засобу полягає у хімічній взаємодії з різними видами поверхонь та надання їм здатності відштовхувати воду. Існують гідрофобізатори для текстилю, шкіри, нубуку, скла, мінеральних поверхонь (цегли, штукатурки, бетону, каменю). Крім водовідштовхувальних властивостей вони зазвичай мають додаткові функції. Наприклад, усувають неприємний запах, зменшують рівень осідання бруду, знищують бактерії та плісняву. При використанні гідрофобних спреїв та покриттів важливо правильно підібрати засіб та дотримуватись інструкцій з його нанесення. Лише в такому випадку ви зможете досягти довготривалого ефекту.

Нейтралізатор запаху для взуття YOCHEM

Нейтралізатори запаху для тактичного взуття від Yochem — це спеціальні засоби на спиртовій основі, що знищують бактерій та пригнічують їх подальший розвиток. Таким чином, надовго усувається джерело неприємного запаху. Це особливо актуально для тривалих піших переходів, коли немає можливості регулярно мити та просушувати черевики чи кросівки.

Ще одна популярна категорія продукції Yochem — це концентровані водорозчинні добрива для кімнатних рослин та гідропоніки. Ці засоби містять комплекс всіх необхідних рослинам мікроелементів, що легко засвоюються та сприяють їх інтенсивному росту. Ефективність добрив підтверджена лабораторними дослідженнями.  

Експрес-тести Yochem

Визначити наявність шкідливих речовин у ґрунті, воді, повітрі, продуктах харчування можна в домашніх умовах, без необхідності звернення в лабораторію. Для цього потрібно мати спеціальні реагенти, адаптовані під використання у побуті. Тести, які виготовляються компанією Yochem, дають можливість виявити нітрати, формальдегід, важкі метали, зокрема ртуть і свинець. 

Застосування експрес-тестів не потребує професійних навичок. Вони мають широкий спектр дії, що дозволяє перевірити наявність шкідливих речовин у дитячих іграшках, тканинах, меблях, будівельних сумішах. 

Для працівників сільського господарства корисними будуть NPK-тести для ґрунту YOCHEM. Вони дозволяють проаналізувати склад ґрунту на вміст корисних мікроелементів. Таким способом можна визначити рівень його родючості. 

Придбати весь асортимент оригінальної продукції від Yochem можна в офіційного представника компанії в Україні — інтернет-магазину NanoMarket. Завдяки прямій взаємодії з виробником у нас ви знайдете потрібні товари за доступними цінами. 

ТЕГИ : хімія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат